spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΈνα ιδιαίτερο δώρο από την Auteco

Ένα ιδιαίτερο δώρο από την Auteco

Η καλή ορατότητα κατά την οδήγηση αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα, ιδιαίτερα αυτή την εποχή όπου οι βροχές βρίσκονται μπροστά μας. Αν και πρόκειται για ένα όχι ακριβό παρελκόμενο του αυτοκινήτου μας, εν τούτοις αφήνουμε οι καυτές ακτίνες του ηλίου να το ξηραίνουν με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να καθαρίζει σωστά τις γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου μας.

Auteco_03

Τώρα η auteco, πιστή στην φιλοσοφία της «auteco νοιάζομαι», δείχνει για ακόμα μια φορά τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα ,προσφέροντας ένα σημαντικό δώρο μεγάλης αξίας.

Από σήμερα 4/11 /2019 με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ , η auteco θα προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα σετ υαλοκαθαριστήρες BOSCH τελευταίας τεχνολογίας, ένα δώρο που υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της εταιρείας για την σωστή οδηγική συμπεριφορά και οδική ασφάλεια στην Ελλάδα.

Auteco_04

Απώτερος σκοπός της δράσης αυτής είναι αφενός η ευαισθητοποίηση των οδηγών στην τήρηση κανόνων οδικής κυκλοφορίας και αφετέρου η συνειδητοποίηση, ότι ο τεχνικός έλεγχος του οχήματος δεν είναι πλέον μια τυπική και επιβαλλόμενη υποχρέωση, αλλά μια ηθική υποχρέωση των οδηγών προς τον εαυτό τους και τους λοιπούς οδηγούς και αποτελεί καθοριστικό ρόλο για την ασφάλεια όλων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO