spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣCitroen Berlingo Van

Citroen Berlingo Van

Είναι η δεύτερη φορά που το Berlingo Van κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση, «Διεθνούς Van Της Χρονιάς 2019», καθώς το ίδιο είχε συμβεί και το 1997 κατά το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς. Μετά από 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις, έφτασε η στιγμή της επανάληψης για τη διάκριση αυτή, στην 3η γενιά του Berlingo Van με τις επαναστατικές τεχνολογίες άνεσης ασφάλειας που προσφέρει, χωρίς συμβιβασμούς στην πρακτικότητα που κάνει το νέο Berlingo ιδιαίτερα σημαντικά για τους επαγγελματίες. Με τον τρόπο αυτό συνεχίζεται μια πολύ θετική και μακρά παράδοση που έχει δημιουργήσει η Citroen στην πολύ δυναμική κατηγορία των επαγγελματικών Vans. Η επιτυχημένη ιστορία της Citroën, έχει ξεκινήσει από το εμβληματικό 2 CV Van, συνεχίστηκε με το Acadiane και το C15 για να φτάσουμε στη σημερινή εκδοχή του Νέου Berlingo Van που αποτελεί την πλέον εκσυγχρονισμένη πρόταση της κατηγορίας.

Το νέο Van ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική του προσέγγιση απέναντι στις ανάγκες των επαγγελματιών, προσφέροντας εκδόσεις προσαρμοσμένες για την επαγγελματικές δραστηριότητες στην πόλη ή στις δύσκολες συνθήκες της υπαίθρου, ενώ επιδεικνύει και τεχνολογική αρτιότητα στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται 20 τεχνολογίες που βελτιστοποιούν την ασφάλεια στις μετακινήσεις, ενώ διαθέτει και 4 προτάσεις συνδεσιμότητας.

Citroen-Berlingo-06

Το εσωτερικό του είναι μοντέρνο και συνδυάζει την πρακτικότητα με την υψηλή αντοχή, με το ταμπλό του να έχει ενσωματωμένες πολλές τεχνολογικές λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες αλλά και αρκετούς χώρους αποθήκευσης αντικειμένων (του Top Box στο επάνω μέρος του ταμπλό μπροστά στο συνοδηγό συμπεριλαμβανομένου). Εξελιγμένο με την αρχή «Inspired by Pro» το Citroën Berlingo Van προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία. Είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, M και XL, με μήκος οχήματος 4.40m και 4.75m με δύο διαφορετικά μήκη μεταξονίου και με ωφέλιμο φορτίο από 650 -1.000 κιλά.

Citroen-Berlingo-04

Σε 2 επίπεδα εξοπλισμού

WORKER με την καμπίνα Extenso και το Πακέτο Worker που περιλαμβάνει: Grip Control με Hill Assist Descent, αλλά και αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 30 mm, με ποδιά προστασίας του κινητήρα από κάτω για τις δύσκολες συνθήκες της υπαίθρου.

DRIVER με: Acoustic Pack, Citroën Connect Nav σε οθόνη αφής 8″, Surround Rear Vision, άνετο κάθισμα οδηγού με υποβραχιόνιο, ρύθμιση ύψους και στήριξης μέσης, καθώς και χώρο φύλαξης αντικειμένων κάτω από το κάθισμα. 

Οι αυξημένες δυνατότητες της καμπίνας, φαίνονται από:

Το Extenso Cab για 3 επιβαίνοντες (2θέσια διαμόρφωση του χώρου του συνοδηγού, με αναδιπλούμενη πλάτη και περιστρεφόμενη επιφάνεια για δελτίο παραγγελιών).

Κάποιες άλλες προαιρετικές ευκολίες όπως είναι το άνοιγμα της οροφής, η ξύλινη επένδυση του πατώματος, οι πόρτες χώρων φόρτωσης με παράθυρα, κ.λ.π.)

Προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης με συρόμενες πλευρικές πόρτες και ωφέλιμο φορτίο έως και 1.000 κιλά.

Η απόσταση μεταξύ των θόλων καθιστά το χώρο φόρτωσης ικανό να μεταφέρει έως και 2 ευρωπαλέτες.

Περιλαμβάνει 20 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, στα οποία περιλαμβάνεται η ένδειξη υπερφόρτωσης, η ορατότητα προς τα πίσω σε γωνία 180 μοιρών, το έγχρωμο σύστημα Ηead Up Display, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, το προσαρμοσμένο Cruise Control με αυτόματη διατήρηση της απόστασης από το προπορευόμενο όχημα και το αυτόματο φρενάρισμα.

Οι κινητήρες είναι οικονομικοί και δυνατοί: Diesel (BlueHDi 130 με σύστημα S&S και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 8 σχέσεων – EAT8, BlueHDi 75 με χειροκίνητο κιβώτιο και BlueHDi 100 με S&S και χειροκίνητο κιβώτιο). Παράλληλα, η δυνατότητα μετατροπής σε 4×4 από την εταιρία Dangel, μεγιστοποιεί τις ικανότητες του μοντέλου στην έκδοση BlueHDi 130 με σύστημα S&S και χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO