spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕίναι ένα από τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα του 2020

Είναι ένα από τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα του 2020

Το Nissan Sentra αξιολογείται βάσει της αξίας, της διαθέσιμης τεχνολογίας του

Το Autotrader έχει συμπεριλάβει το ολοκαίνουργιο Nissan Sentra 2020 στον κατάλογο με τα “Καλύτερα Νέα Αυτοκίνητα του 2020”, ο οποίος αξιολογεί τα οχήματα που λανσαρίστηκαν πρόσφατα  βάσει της αξίας, της διαθέσιμης τεχνολογίας και των χαρακτηριστικών οδήγησης. Το Sentra 2020 αντιπροσωπεύει μια υπέρβαση για το δημοφιλές compact sedan της Nissan, με νέο, εντυπωσιακό στυλ, εκλεπτυσμένο εσωτερικό διάκοσμο, έξυπνες τεχνολογίες οδήγησης συμπεριλαμβανομένου του στάνταρ Nissan Safety Shield 360, καθώς  και επιδόσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση, που απορρέουν από μια νέα πλατφόρμα και κινητήρα.

Nissan-Sentra_03

“Το Nissan Sentra 2020 είναι ένα πολύ καλό compact sedan για τους αγοραστές που αναζητούν την άνεση, σε συνάρτηση με την ανταγωνιστική αξία. Η Nissan έχει κάνει μεγάλα βήματα στην εσωτερική ποιότητα και το σχεδιασμό τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται στο νέο Sentra, έχοντας παράλληλα βελτιώσει το εξωτερικό του στυλ και την ποιότητα κύλισης”, ανέφερε το Autotrader επικαλούμενο την ομόφωνη επιλογή των συντακτών του, για την ένταξη του Sentra στη λίστα των Καλύτερων Νέων Αυτοκινήτων για το 2020.

Nissan-Sentra_04

“Η αναγνώριση από έναν κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό όπως το Autotrader είναι μια ισχυρή επικύρωση για το ολοκαίνουργιο Sentra, που έχει σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία στους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας”, δήλωσε ο Scott Shirley, αντιπρόεδρος CMM & Marketing Operations της Nissan North America Inc. “Με ένα κομψό και σπορ σχεδιασμό εξωτερικά, κορυφαίας ποιότητας υλικά στο εσωτερικό και με περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ως στάνταρ στην κατηγορία του, το Sentra προσφέρει μεγάλη προστιθέμενη αξία στην κατηγορία των compact sedan.”

Nissan-Sentra_05

“Ο στόχος μας ήταν να προσφέρουμε μια χρήσιμη λίστα με αυτοκίνητα που προσφέρουν εξαιρετική αξία για την κατηγορία τους, ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος ή την τιμή”, δήλωσε ο Brian Moody, εκδότης του Autotrader. “Κάθε όχημα στο Autotrader που αναγράφεται ως το Καλύτερο Νέο Αυτοκίνητο για το 2020 έχει κάτι ξεχωριστό, που το κάνει να διακρίνεται μέσα από μια πληθώρα ανταγωνιστών του.”

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO