spot_img

Subaru XV Challenge

Tην Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στην έκθεση της αντιπροσωπείας Subaru, στη Λεωφόρο Κηφισίας 286, σε συνεργασία με τον Στέφανο Αττάρτ και τον ειδικό εξοπλισμό του τo Subaru XV1.6 θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι για το XV εμπόδια δεν υπάρχουν.

Τι κι αν ο δρόμος έχει κλίση 45 μοίρες, 50 μοίρες; Τι κι αν το XV πατάει με τους δύο τροχούς, κι οι άλλοι δύο είναι στον αέρα; Τι κι αν οι 3 τροχοί του πατάνε σε πάγο;

Subaru XV challenge_03

Με αφορμή τις δοκιμασίες αυτές θα μπορούν οι επισκέπτες στην πράξη να δουν πώς λειτουργεί η συμμετρική τετρακίνηση της Subaru, όπου  θα διαπιστώσουν την μεγάλη σημασία του χαμηλού κέντρου βάρους του αυτοκινήτου χάρη στη γεωμετρία και την τοποθέτηση του κινητήρα BOXER.

Οι άνθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS Α.Ε. και του Στέφανου Αττάρτ θα βρίσκονται εκεί την Κυριακή 20/10 από τις 9 μέχρι τις 5 στο γνωστό «στέκι» της Subaru στο Χαλάνδρι.

Ήδη “τρέχει” μια σπουδαία προσφορά του XV και όσοι προλάβετε μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, με την αγορά ενός καινούργιου Subaru XV θα έχετε για 3 χρόνια δωρεάν Service.  

Subaru XV challenge_04

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 210 6800800

Να υπενθυμίσουμε ότι, το Subaru XV1.6 είναι το βραβευμένο ως BEST IN CLASS μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP και φέρει στον βασικό εξοπλισμό του χαρακτηριστικά που ίσως δεν είναι ακόμα γνωστά, όπως η μόνιμη συμμετρική τετρακίνηση της Subaru, το αυτόματο κιβώτιο CVT, το σύστημα προληπτικής ασφάλειας Eyesight, το X-Mode και πολλά άλλα. Επιπλέον ακόμα και η πρώτη έκδοση, η Pure, στα 25.960€, διαθέτει εντυπωσιακά πλούσιο εξοπλισμό.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO