spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣPeugeot open weekend με τεράστιες εκπλήξεις

Peugeot open weekend με τεράστιες εκπλήξεις

Το νέο Peugeot 208

Θα είναι ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις. Η Peugeot, με αφορμή το λανσάρισμα του δημοφιλούς μοντέλου της νέου της Peugeot 208, το οποίο πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020 για την Ελλάδα, διοργανώνει από την Παρασκευή 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ένα open weekend σε όλο το δίκτυο των Επίσημων Διανομέων της ανά την Ελλάδα. 

Peugeot open wekend_03

Με το Peugeot open weekend το νέο σαγηνευτικό 208 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκθέσεις, ώστε να έχει το κοινό τη δυνατότητα να το γνωρίσει και να το οδηγήσει.

Peugeot open wekend_04

 Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ γιατί στις εκθέσεις της Peugeot πανελλαδικά θα βρίσκονται προς πώληση όλα τα μοντέλα της μάρκας σε μοναδικές προσφορές.  

Peugeot open wekend_05

Το τριήμερο 13 -15 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Peugeot.

Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, η Peugeot Γιαννίρης, στο 6ο χλμ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, την Παρασκευή  13 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδι, θα παρουσιάσει νέο Peugeot 208 το αυτοκίνητο του 2020 για την Ελλάδα. Παράλληλα, θα υπάρξει και μια τεράστια έκπληξη για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.  Εκεί θα δούμε για πρώτη φορά και το εντελώς νέο SUV Peugeot 2008.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO