spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣo Groupe Renault στο McArthurGlen

o Groupe Renault στο McArthurGlen

o Groupe Renault στο McArthurGlen

Με την έναρξη του καλοκαιριού, τα πιο hot, νέα μοντέλα της Renault, CLIO & CAPTUR, καθώς και το αυθεντικό SUV Dacia DUSTER σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στον πιο “must” αγοραστικό προορισμό της πρωτεύουσας, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. H καλοκαιρινή περίοδος ξεκίνησε και η ανάγκη για ξένοιαστες και ασφαλείς μετακινήσεις γίνεται πλέον επιτακτική.

Τώρα είναι η περίοδος για να επιλέξει κάποιος το καινούριο του αυτοκίνητο, από την πλούσια γκάμα της Renault και της Dacia. Οι δύο δημοφιλείς μάρκες του Groupe Renault, σε περιμένουν στον ανοιχτόκαρδο, φιλόξενο και ασφαλή αγοραστικό προορισμό της πρωτεύουσας, στο McArthurGlen, για να ανακαλύψεις τα νέα εντυπωσιακά μοντέλα τους.

Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 5 Ιουλίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να οδηγήσουν και να αποκτήσουν το νέο μοντέλο Renault και Dacia που τους ενδιαφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο του McArthurGlen, θα βρίσκεται το 5άστερο στην ασφάλεια, All-new Renault CAPTUR που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στη χώρα μας. Το Απόλυτο γαλλικό Crossover συναρπάζει με τη δυναμική και πληθωρική του εμφάνιση, τους κορυφαίους κινητήρες Βενζίνης, Diesel και LPG, τις εντυπωσιακές δυνατότητες εξατομίκευσης και την τεχνολογική του υπεροχή.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την κορυφαία και πιο πολυτελή έκδοση Initiale Paris της Renault, που στο νέο Captur συνδυάζεται με τον ασυναγώνιστο κινητήρα 1.3 TCe 155hp, με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Δίπλα στο νέο CAPTUR, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και το νέο Renault CLIO, το παγκόσμιο γαλλικό best seller που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη νέα, 5η γενιά του. Το νέο μοντέλο απέσπασε την κορυφαία διάκριση, Best in Class και τα 5 αστέρια από τον Euro NCAP, τον ανεξάρτητο οργανισμό που αξιολογεί την ασφάλεια των νέων ευρωπαϊκών μοντέλων.

Φυσικά από την «παρέα» του Groupe Renault δε θα μπορούσε να λείπει η Dacia με το δημοφιλές, αυθεντικό SUV, Dacia DUSTER, που εκτίθεται στην έκδοση 4WD με τον εμβληματικό κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi 115hp.

Τα ολοκαίνουρια μοντέλα του Groupe Renault περιμένουν στο McArthurGlen να τα οδηγήσουν οι ενδιαφερόμενοι με μοναδικές προσφορές ειδικά για την περίοδο που κρατάει η ενέργεια.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO