spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Bentley EXP 100 GT στο Monterey

Η Bentley EXP 100 GT στο Monterey

Η Bentley αποβιβάστηκε στη δυτική όχθη του Ατλαντικού, παρουσιάζοντας το τεχνολογικό της όραμα για τα επόμενα χρόνια, το EXP 100 GT.  Ήταν μια επίδειξη ισχύος από τη Βρετανική εταιρεία, προκειμένου να εορταστεί στο  Monterey η εβδομάδα αυτοκινήτου 2019. Μια κορυφαία εκδήλωση κατά την οποία μια Bentley έλαβε το πολυπόθητο «Best of Show» βραβείο στην Pebble Beach Concours d’Elegance.

Bentley_03

Παράλληλα με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η Bentley ξεκίνησε μια νέα  εφαρμογή για συσκευές Apple. Η εφαρμογή «Bentley 100 AR» χρησιμοποιεί έναν εκτυπώσιμο κώδικα QR προκειμένου να προσφέρει μια επαυξημένη εμπειρία πραγματικότητας του EXP 100 GT. Επιτρέπει σε κάθε χρήστη  να εξερευνήσει το εξωτερικό και το εσωτερικό του πρωτότυπου αυτοκινήτου της. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να αλληλεπιδρούν με μια εικονική έκδοση του αυτοκινήτου σε πλήρη κλίμακα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σε επιλεγμένους μεταπωλητές της Bentley.

Bentley_04

Φέτος σημειώθηκε η πιο επιτυχημένη παρουσία της Bentley στην Monterey Car Week στην ιστορία της μάρκας, οργανώνοντας μια σπουδαία εκδήλωση προκειμένου να εορταστούν τα 100 χρόνια της μάρκας. Το σπίτι της Bentley στο Monterey – μια ιδιωτική κατοικία στο Pebble Beach,  μεταμορφώνεται ως «σπίτι μακριά από το σπίτι». Εκεί παρουσιάστηκε η γκάμα της μάρκας,   συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουριου Continental GT V8 καθώς και τα Bentayga Design Series, Speed , V8 και Hybrid.

Bentley_05

Το EXP 100 GT έκανε το αμερικανικό ντεμπούτο του στο The Quail – A Motorsports Gathering, κατά την πρώτη πράξη μιας τριλογίας εμφανίσεων  στο σπίτι της Bentley.

Bentley_06

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και μια μοναδική επίδειξη εκατονταετηρίδας στη διάσημη πίστα της Laguna Seca. Επικεφαλής ήταν τρία αυτοκίνητα του  Team Blower 4½ λίτρων, το πρωτοποριακό Pikes Peak Continental GT και το νέο Continental GT V8 Convertible.

Bentley_07

Την παράσταση “έκλεψαν” τα ιστορικά Bentley την επομένη, στο  Pebble Beach Concours d’Elegance, όπου σχεδόν 60 ιστορικά και μοναδικά Bentley έδωσαν το παρόν τους.

Bentley_08

Μεταξύ των ιστορικών αυτών μοντέλων βρέθηκαν τρία μοναδικά διάσημα Speed ​​Six – πλαισίων 1, 2 και 3 – και τριών από τους τέσσερα Team Blowers που κατασκευάστηκαν ποτέ. Εκεί βρέθηκε και το The Hon. Το εξαιρετικό του 1931 και των 8 λίτρων Gurney Nutting Sports Tourer του Sir Michael Kadoorie, στο οποίο  απονεμήθηκε το βραβείο «Best of Show».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO