spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣFrench Open - ROLAND-GARROS 2021

French Open – ROLAND-GARROS 2021

French Open - ROLAND-GARROS 2021

Η PEUGEOT ως επίσημος υποστηρικτής του τουρνουά τένις, γνωστού σαν ‘French Open’, αναλαμβάνει για 38η χρονιά τις μετακινήσεις των παικτών, των VIPs και των οργανωτών, διαθέτοντας για πρώτη φορά μέσα στο 2021, ένα στόλο αποτελούμενο από 100% ηλεκτρικά οχήματα. Η PEUGEOT θα κάνει το French Open, το πρώτο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως που θα σχετίζεται με την έννοια της αμιγώς εξηλεκτρισμένης μετακίνησης.

 

peugeot_03

 

Τα δύο τρίτα του στόλου των 162 αυτοκινήτων της PEUGEOT που θα παρασχεθούν για τις ανάγκες των μετακινήσεων του Roland-Garros, θα είναι μοντέλα με Υβριδική– επαναφορτιζόμενη τεχνολογία και τα υπόλοιπα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, επιτυγχάνοντας ένα εξαιρετικά χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα: ο μέσος όρος των εκπομπών του CO2 ανά αυτοκίνητο, βρίσκεται μόλις στα 22,7γρ. ανά χιλιόμετρο, τιμή που είναι 7,5 φορές χαμηλότερη σε σύγκριση με το 2019.

 

Η θεαματική αυτή μείωση των εκπομπών αποδεικνύει την μεγάλη επιθυμία της PEUGEOT να συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία της ποιότητας του αέρα στην περιοχή του Porte d’Auteuil. Επιδεικνύει επίσης και την πλούσια γκάμα της PEUGEOT σε ότι αφορά τα φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα με τις χαμηλές εκπομπές του CO2.

 

peugeot_04

 

 

Το Grand Slam του Παρισιού θα δώσει επίσης και μία ευκαιρία στην PEUGEOT να παρουσιάσει στις κάμερες και σε ένα κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, τη νέα της εταιρική ταυτότητα που χαρακτηρίζεται από το ανασχεδιασμένο σήμα, αλλά και το νέο τεχνολογικό της επίτευγμα, το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

 

Όσον αφορά τώρα τον Novak Djokovic, το Νο1 στο παγκόσμιο τένις, και πρεσβευτή της PEUGEOT, αυτός θα φοράει το όνομα της μάρκας στο polo που θα συμμετέχει στους αγώνες, στα χωμάτινα courts του Roland-Garros.

 

Για πρώτη φορά, η PEUGEOT καλύπτει το Roland-Garros με ένα στόλο 100% οικολογικών οχημάτων.

 

Αυτός ο 100% εξηλεκτρισμένος στόλος, βρίσκεται σε πλήρη συνάφεια με την ενεργειακή μετάβαση της μάρκας, που αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη, όντας ένας οικολογικά υπεύθυνος συνεργάτης στον τομέα των ηλεκτρικών μετακινήσεων του τουρνουά του Roland-Garros.

 

peugeot_05

 

 

Ο στόλος των 162 οχημάτων που διατίθενται για τη μεταφορά παικτών, των VIP και των οργανωτών, αποτελείται από 6 ηλεκτρικά μοντέλα από τη γκάμα της PEUGEOT:

 

Το νέο 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

 

Το PEUGEOT 508 HYBRID

 

Το PEUGEOT 3008 GT HYbrid 225 e-EAT8

 

Το PEUGEOT e-2008

 

 

Το PEUGEOT e-TRAVELLER

 

Και το PEUGEOT e-EXPERT

 

 

Όλα τα οχήματα του στόλου φέρουν το λογότυπο Roland-Garros, το νέο σήμα της PEUGEOT – το σήμα που αναπαριστά ένα κεφάλι λιονταριού σε μαύρο φόντο – και την επιγραφή “Επίσημος Συνεργάτης”. Το αυτοκόλλητο στο πίσω παράθυρο τους είναι επίσης μια πρόσκληση για συμμετοχή στην ενεργειακή μετάβαση, καθώς γράφει «Μετακινηθείτε ηλεκτρικά».

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO