spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣTo Fiat 500 με μια νέα οπτική

To Fiat 500 με μια νέα οπτική

Η γκάμα της Fiat, αποκαλύπτεται στο κοινό με ένα ιδιαίτερο τρόπο στα πλαίσια της έκθεσης Luci d’Artista, όπου καλλιτέχνες φωτίζουν με μια νέα οπτική την πόλη του Τορίνο. 

Fiat_500_Collezione_ 03

Η Fiat εστιάζει στο σχεδιασμό και παραγωγή αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν για το στιλ, την πρακτικότητα, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, αλλά και συνολικά την ικανότητα τους να κάνουν χαρούμενους τους ανθρώπους. Παράλληλα με το πρωτοποριακό χαρακτήρα των μοντέλων της, η Fiat, έχει μακρά παράδοση και στη συμμετοχή σε εκδηλώσεις που εστιάζουν στο στιλ και την πρωτοπορία, όπως η έκθεση Luci d’ Artista στο Τορίνο.    

Fiat_500_Collezione_ 04

Από τον Οκτώβριο μέχρι και τον προσεχή Ιανουάριο το Τορίνο, στα πλαίσια της έκθεσης Luci d’Artista φωτίζεται από καλλιτέχνες που δημιουργούν έναν πρωτότυπο φωτεινό καμβά, πάνω στον οποίο παρουσιάζονται τα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας.

Fiat_500_Collezione_ 05

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το έργο “Tappeto Volante” (Ιπτάμενο Χαλί) του Daniel Buren, στην Piazza Palazzo di Città, που έχει εμπνευστεί από τα χρώματα του Φθινοπώρου και φιλοξενεί το Fiat 500, ένα σημείο αναφοράς στο χώρο του Design, το οποίο δείχνει να καλύπτεται από ένα φωτεινό ιπτάμενο χαλί. Το σκηνικό συμπληρώνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας 500, τα νέα 500X και 500L, καθώς και το 124 Spider.

Fiat_500_Collezione_ 06

Παράλληλα, στη Via Alfieri, το έργο “Giardino Barocco Verticale” (Κάθετος Κήπος Μπαρόκ) του Richi Ferrero και το “Love difference” του Michelangelo Pistoletto στην Piazza della Repubblica, συνδυάζονται με τα Fiat 500 και Fiat Panda, τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης της Ευρώπης.

Fiat_500_Collezione_ 07

Τα ξεχωριστά χρώματα και το παιχνίδι με τις σκιές και τις φόρμες δίνουν μια νέα οπτική στα επιτυχημένα μοντέλα της Fiat που δίνουν ένα τόνο αισιοδοξία και χαράς.

Fiat_500_Collezione_ 08
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO