spot_img

Skoda Vision IN

Skoda Vision IN from the back

Τα σκίτσα του νέου Skoda Vision IN το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί στην έκθεση Auto Expo 2020 στο Νέο Δελχί από 5 έως 12 Φεβρουαρίου, διέρρευσαν στον τύπο.

Skoda Vision in_01

Εντυπωσιακά μυώδης φαίνεται να είναι η νέα σχεδίαση, από τα δύο σκίτσα του νέου Skoda Vision IN. Το νέο concept μήκους περίπου 4,26 μέτρων αποτελεί πρόδρομο ενός συμπαγούς SUV ειδικά σχεδιασμένου για την αγορά της Ινδίας, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Το πρώτο σκίτσο δείχνει το δυναμικό εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Εκτός από ένα μεγάλο μυώδες καπό, ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα με τις συμπαγείς πλευρές, με τα δυναμικά εμπρός φωτιστικά σώματα, ο μεγάλος προφυλακτήρας με το εμπρός αλουμινένιο εμπρός σπόιλερ από αλουμίνιο.

Skoda Vision in_02

Το δεύτερο σκίτσο απεικονίζει ένα σαφώς δομημένο, ξεχωριστό οπίσθιο τμήμα με φωτιστικά σώματα με έντονα καμπυλωτό σχήμα, ενώ υπάρχει και μια επιπλέον οριζόντια λωρίδα φωτός. Τα φωτισμένα γράμματα Skoda  βρίσκονται τοποθετημένα στο κέντρο του πίσω μέρους. Επιπλέον, ένας διαχύτης αλουμινίου είναι ενσωματωμένος στην πίσω κάτω ποδιά.

Στο πλαίσιο του σχεδίου INDIA 2.0, η Skoda Autp πρωτοστατεί στις δραστηριότητες των εταιρειών του ομίλου Volkswagen στην ινδική επικράτεια. Αρκετά μοντέλα Skoda και Volkswagen θα δημιουργηθούν με βάση την παραλλαγή του πλαισίου MQB A0 IN του Modular Transverse Matrix, την οποία αναπτύσσει ο Τσέχος κατασκευαστής αυτοκινήτων με έμφαση στην Ινδία και τους Ινδούς πελάτες. Η νέα τοπική υπο-συμπαγής πλατφόρμα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Skoda Vision IN.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO