spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Mazda επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα

Η Mazda επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα

 Οι σημαντικές ειδήσεις και οι ανακατατάξεις στο χώρο του αυτοκινήτου στη χώρα μας δεν σταματούν!

Έτσι μετά στην προσχώρηση της Opel στο Όμιλο Συγγελίδη, την μετακίνηση της Jeep από τον Όμιλο Συγγελίδη στην FCA, τώρα άλλη μια σημαντική είδηση αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά.

Η Mazda επανέρχεται στις πωλήσεις αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά με συνεργάτη τον Όμιλο Συγγελίδη.  

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν με τα εγκαίνια ενός καταστήματος- ναυαρχίδα στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι.

Η Mazda ανακοίνωσε επίσημα ότι, μαζί με τον συνεργάτη της τον Όμιλο Συγγελίδη θα ξεκινήσει τις πωλήσεις νέων οχημάτων στην Ελλάδα αργότερα αυτό το χρόνο.

Mazda_ 03

Ξεκινώντας με τα εγκαίνια ενός καταστήματος-ναυαρχίδα στα νότια προάστια της Αθήνας αυτό το καλοκαίρι, οι Έλληνες οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των τελευταίας σειράς αυτοκινήτων της Mazda, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουριου Mazda3, του Mazda MX-5, του κορυφαίου σε πωλήσεις διθέσιου roadster στον κόσμο, και του ηγέτη της κατηγορίας του, του Mazda CX-5 SUV.

O David McGonigle, Regional Director της Mazda Central and South East Europe, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την έναρξη πωλήσεων των νέων μας οχημάτων στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια λαμβάναμε συνεχώς αιτήματα από ενδιαφερόμενους καταναλωτές για να κάνουμε τα αυτοκίνητά μας ξανά διαθέσιμα στην Ελλάδα και τώρα πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Στον Όμιλο Συγγελίδη βρήκαμε έναν τοπικό συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών, που κατανοεί το brand μας και θα διασφαλίσει μια επιτυχημένη επάνοδο σε μια αγορά, όπου η Mazda έχει μια μακρά ιστορία”.

Ο κ. Πολύχρονης Συγγελίδης, επικεφαλής των επιχειρήσεων Συγγελίδη σχολίασε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Mazda επέλεξε εμάς για αυτό το εγχείρημα, σε αυτή την σημαντική στιγμή για το brand. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επίτευξη μιας ηγετικής θέσης στη εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας θα επιτρέψουν σε μια νέα γενιά Ελλήνων να ερωτευθούν τα αυτοκίνητα της Mazda.”.

H Mazda εισήλθε στην αγορά το 1982, πετυχαίνοντας πωλήσεις άνω των 100.000 οχημάτων στην Ελλάδα. Σήμερα η Mazda διατηρεί ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων συνεργείων, που παρέχουν υπηρεσίες service, συντήρησης και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda σε όλη την χώρα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO