spot_img
HomeΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑTEST DRIVE2014 Honda Civic Tourer 1,6 i-DTEC

2014 Honda Civic Tourer 1,6 i-DTEC

Honda Civic Tourer 10Οδηγούμε μια πραγματική ευκαιρία για όσους αναζητούν μεν ένα μοντέλο του 2014, αλλά με μια πολύ σημαντική έκπτωση και με μια πολύ ισχυρή κληρονομιά. Πρόκειται για το Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC. Το συγκεκριμένο μοντέλο τώρα η εταιρεία το προσφέρει με νέα μειωμένη τιμή κατά 2.420€, έτσι η τιμή του ανέρχεται στα 26.750€ από 29.170€.

Κατασκευασμένο στο Honda, UK Manufacturing Ltd (HUM) στο Swindon, της Μεγάλης Βρετανίας, το εν λόγω μοντέλο διαθέτει κάποια Honda Civic Tourer 20σημαντικά χαρακτηριστικά όπως:
Μεγάλο ρεζερβουάρ
Πρακτικές λύσεις αποθήκευσης
Ευρύχωρο εσωτερικό για οδηγό και επιβάτες
Ευελιξία και ευκολία στο παρκάρισμα
Υψηλά επίπεδα δυναμικών επιδόσεων και οικονομίας στην κατανάλωση καυσίμου

Με μεγάλο χώρο αποσκευών
Παρά το ότι είναι μόλις 235mm μακρύτερο από Honda Civic Tourer 21το 5θ Civic (2014) , το Civic Tourer διαθέτει κορυφαίο χώρο αποσκευών. Με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση προσφέρει 624 L μέχρι την εταζέρα, ενώ χωράει μέχρι τρεις μεγάλες βαλίτσες κάτω από αυτήν.

Εναλλακτικά, με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, προσφέρει 1668 L μέχρι την επένδυση οροφής.

Honda Civic Tourer 13Adaptive Damper System
Διαθέτει σύστημα ενεργής προσαρμογής των πίσω αποσβεστήρων (Adaptive Damper System). Έτσι το αυτοκίνητο παραμένει άνετο σε ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο, και παράλληλα σταθερό και σβέλτο στη σπορ οδήγηση. Το σύστημα έχει τρεις ρυθμίσεις – άνετη, κανονική και σπορ – και όλες έχουν εξελιχθεί με κριτήριο την αυξημένη σταθερότητα και άνεση σε ποικίλες συνθήκες φορτίου και οδήγησης.

Με ισχύ 120 ίππων
Το Civic Tourer με τη συγκεκριμένη προσφορά φιλοξενεί τον 1.6 i-DTEC diesel κινητήρα της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Ο ελαφρύτερος κινητήρας στην κατηγορία του, αποδίδει ροπή 300 Nm με εκπομHonda Civic Tourer 16πές διοξειδίου του άνθρακα από 99g/km. Αποτελείται από αλουμινένια κυλινδροκεφαλή που εδράζεται σε ένα αλουμινένιο μπλοκ ανοιχτού τύπου, ζυγίζοντας 47 κιλά λιγότερο από τον 2.2 i-DTEC. Η χωρητικότητα είναι 1.597 κ. εκ. με ισχύ 120 ίππους/4.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 300Nm/2.000 σ.α.λ. Η τελική φτάνει τα 195 χλμ/ώρα, τα 0-100 έρχονται σε 10,1 δευτ. και η μέση εργοστασιακή κατανάλωση φτάνει τα 3,8 λιτ/100 χλμ.

Προηγμένα Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού
Τέλος, το εν λόγω μοντέλο είναι εξοπλισμένο με:
City-Brake Active system
Forward Collision WarningHonda Civic Tourer 18
High Beam Support System
Lane Departure Warning
Traffic Sign Recognition System
Blind Spot Information
Cross Traffic Monitor
Adaptive Cruise Control
Collision Mitigation Braking System
Vehicle Stability Assist (VSA)
Anti-lock Braking System (ABS) και Emergency Stop System (ESS)

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO