spot_img

DS 7 Crossback

Πρόκειται για ένα luxury SUV με την avant garde σχεδίαση, έναν εντελώς νέο

“παίχτη” που δείχνει αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στην premium κατηγορία, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη χώρα μας. H DS Automobiles, η νέα premium Γαλλική εταιρεία, λανσάρει το νέο DS 7 Crossback, το luxury SUV.  Σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την DS Automobiles. Το πρώτο μοντέλο της 2ης γενιάς της DS, ενσαρκώνει την καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα υλικών και γαλλική τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την avant garde σχεδίαση που οδηγεί τις επιδόσεις, την οδηγική άνεση και πολυτέλεια σε νέα ανώτερα επίπεδα.

DS 7 Crossback_ 03

Η Γαλλική πολυτέλεια δημιουργεί νέα “μονοπάτια”

Η νέα πνοή στο κομμάτι της Luxury μετακίνησης ξεκινά χάρη στο εντυπωσιακό SUV που κλέβει τις εντυπώσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως το  DS 7 Crossback έχει επιλεγεί και από τον Γάλλο Πρόεδρο, Emmanuel Macron για τις μετακινήσεις του.

Το νέο DS 7 Crossback, με την επιβλητική κομψότητά του, σε συνδυασμό με το πλήθος των υπερσύγχρονων τεχνολογιών και συστημάτων ασφαλείας, εισέρχεται πολύ δυνατά στην ανερχόμενη κατηγορία των SUV, δίνοντας έτσι καινούργια πνοή στην avant – garde και πολυτελή μετακίνηση, κάτι που οι επιβάτες διαπιστώνουν με την πρώτη ματιά.

DS 7 Crossback_ 04

Εμπνευσμένο από τη γαλλική κουλτούρα πολυτέλειας

Δυναμικό, πολυτελές και γεμάτο έμπνευση. Οι χαρακτηριστικές γραμμές του DS 7 CROSSBACK αποκαλύπτουν την ξεχωριστή, ισχυρή του προσωπικότητα. Η μάσκα «DS Wings» εντυπωσιάζει με την κάθετη γρίλια της και το χαρακτηριστικό λογότυπο DS στο κέντρο, η οποία ταιριάζει απόλυτα με τα φωτιστικά σώματα. Τα φώτα LED, με τους ξεχωριστούς προβολείς DS ACTIVE LED VISION, προσδίδουν μια ξεχωριστή γοητεία. Το DS 7 CROSSBACK είναι ένα SUV που ενσωματώνει το όραμα για καινοτομία, για κορυφαία ποιότητα υλικών και την γαλλική τεχνογνωσία σε ένα SUV. Παρουσιάστηκε στη Γαλλία, στη διάσημη Πυραμίδα του Λούβρου, στην καρδιά του Παρισιού.

DS 7 Crossback_ 05

Ενσαρκώνει την γαλλική πρωτοπορία και τεχνογνωσία

Το DS 7 Crossback που ξεχωρίζει με τον έντονα διαφορετικό, πολυτελή χαρακτήρα του, ενσαρκώνει την γαλλική πρωτοπορία και τεχνογνωσία, προβάλλοντας μια σειρά από χαρακτηριστικά που είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικά. Συγκεκριμένα, οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, η ξεχωριστή αίσθηση άνεσης και υψηλής ποιότητας υλικών στο εσωτερικό, αποκαλύπτουν την διαφορετική προσέγγιση της μάρκας DS στον τομέα της πολυτελούς μετακίνησης και της τεχνολογικής υπεροχής. Το ρολόι της BRM Chronographs, δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα προδίδοντας αίγλη στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, οι δύο ψηφιακές οθόνες 12 ιντσών καλύπτουν τις ανάγκες της ψυχαγωγίας και της πληροφόρησης του οδηγού ενώ ταυτόχρονα τον ενημερώνουν για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

DS 7 Crossback_ 06

Μπορεί να βλέπει μέχρι 520 μέτρα στο σκοτάδι

Τέλος, με  τεχνολογίες όπως το Σύστημα Νυχτερινής Ορατότητας (Night Vision), το Σύστημα Active Scan Suspension, που “σκανάρει” το δρόμο και προσαρμόζει την ανάρτηση επιτυγχάνοντας βέλτιστο επίπεδο άνεσης στους επιβάτες, το DS 7 Crossback αποκαλύπτει το εύρος της γαλλικής τεχνογνωσίας που υπηρετεί τις ατομικές προσδοκίες του κάθε κατόχου DS.

Κινητήρες υψηλών επιδόσεων

Κορυφαίες είναι και οι επιλογές του DS 7 Crossback σε ότι αφορά την γκάμα πέντε ισχυρών κινητήρων υψηλής απόδοσης με κορυφαίο Turbo PureTech σύνολο βενζίνης των 1,6 λίτρων να αποδίδει 225 ίππους, τον νέο 1.5 BlueHDi diesel κινητήρα που αποδίδει 130 ίππους και τον δίλιτρο BlueHDi diesel κινητήρα να αποδίδει 180 ίππους, καθώς και με το εντυπωσιακό 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο υψηλής απόδοσης νέας γενιάς (ΕΑΤ8). Ολόκληρη η γκάμα κινητήρων είναι υψηλής απόδοσης με πολύ φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά. Τα μηχανικά σύνολα επωφελούνται από τις πλέον προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, όπως είναι το SCR (Selective Catalytic Reduction) στους BlueHDi κινητήρες diesel, αλλά και το Φίλτρο Συγκράτησης Μικροσωματιδίων PPF (Petrol Particle Filter) για τους βενζινοκινητήρες με τον άμεσο ψεκασμό. Με τον τρόπο αυτό οι κινητήρες του νέου DS 7 Crossback καλύπτουν τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Οδηγίας που έχει ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018, ενώ είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν και σε ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές που θα προκύψουν στο μέλλον. 

DS 7 Crossback_ 07

Προικισμένο με κορυφαίες τεχνολογίες

Μερικές από τις σπουδαίες τεχνολογίες που φέρει το αυτοκίνητο αναλόγως της έκδοσης, είναι:

DS ACTIVE LED VISION,

DS PARK PILOT, Εύκολο Parking,

DS SAFETY αποτελείται από 6 σημαντικές λειτουργίες που κάνουν το δρόμο ασφαλέστερο: DS NIGHT VISION, DS DRIVER ATTENTION MONITORING.

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι πρώτες παραγγελίες για το αυτοκίνητο ξεκίνησαν αυτό το μήνα,  ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα είναι στα τέλη του ίδιου μήνα. H παρουσία του DS 7 Crossback είναι η απαρχή για την επιτυχημένη πορεία της DS Automobiles στην Ελλάδα, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει το πρώτο DS Store στην Αθήνα και το πρώτο DS salon στη Θεσσαλονίκη.

DS 7 Crossback_ 08

Και Plug-in Hybrid DS 7 Crossback E-TENSE 4X4

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού του 2018 έκανε το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 το οποίο διαθέτει όλα όσα κάνουν το DS 7 Crossback τόσο επιτυχημένο. Επιπλέον, το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα του μοντέλου, προσφέρει εξαιρετική απόδοση και κορυφαίες επιδόσεις, με ισχύ 300 ίππων, με ροπή που είναι στο ελάχιστο 450 Nm,

με επιτάχυνση από στάση τα 1.000 μ σε 27 δευτ. με μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, με αυτονομία 50 χλμ.  με τη χρήση μόνο του ηλεκτρικού κινητήρα (WLTP) και με έξυπνη αρχιτεκτονική που προσφέρει γενναιόδωρους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Τα μηχανικά μέρη της συγκεκριμένης έκδοσης αποτελούνται από  βενζινοκινητήρα 200 ίππων, δύο ηλεκτρικά μοτέρ 80kW –ένα εμπρός και ένα πίσω, κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, τοποθετημένο εμπρός ανάμεσα στον κινητήρα βενζίνης και τον ηλεκτρικό, μια compact 13.2kW/h μπαταρία Ιόντων – Λιθίου τοποθετημένη κάτω από τα πίσω καθίσματα, πίσω άξονα με μετάδοση της ισχύος του ηλεκτρικού μοτέρ έτσι ώστε να υποστηρίζεται ιδανικά η τετρακίνηση.

Η τεχνολογία του E-TENSE 4X4 επιτρέπει τη φόρτιση στο οικιακό δίκτυο κατά τη διάρκεια της νύχτας ή με ταχυφορτιστή, όπου η διάρκεια της φόρτισης μπορεί να είναι δύο ώρες. Η μπαταρία φορτίζει και κατά τη διάρκεια που το αυτοκίνητο κινείται χωρίς να πατάει ο οδηγός το γκάζι και κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος.

DS 7 Crossback_ 10

Τιμές και εκδόσεις εξοπλισμού

Το πολυτελές νέο SUV DS 7 Crossback  είναι άμεσα διαθέσιμο σε τρία επίπεδα εξοπλισμού chic, be chic & so chic. Με τρεις κινητήρες βενζίνης και άλλους τρεις ντίζελ βρίσκεται στην καρδιά του ανταγωνισμού δύο κατηγοριών. Δείχνει και είναι πράγματι πολύ καλή η συγκεκριμένη πρόταση, τόσο από πλευράς πολυτέλειας, ποιότητα, χώρων και τεχνολογίας, όσο και από πλευράς τιμών.

Κινητήρες Βενζίνης

1.2L PureTech 130 S&S BMV6

27.999€  έκδοση chic

31.480€ έκδοση be chic

34.600€ έκδοση so chic

1.6L PureTech 180 S&S EAT8

36.865€ έκδοση be chic

43.650€ έκδοση so chic

1.6L THP S&S 225 EAT8

44.700€  έκδοση so chic

Κινητήρες Πετρελαίου

1.5L BlueHDi 130 S&S BMV6

32.100€ έκδοση chic

33.600€ έκδοση be chic

36.300€ έκδοση so chic

1.5L BlueHDi 130 S&S EAT8

35.665€ έκδοση be chic

40.810€ έκδοση so chic

2.0L BlueHDi 180 S&S EAT8

45.225 έκδοση so chic

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO