spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣSpeedcar Motul Team Greece

Speedcar Motul Team Greece

Με απόλυτη επιτυχία κύλισε το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού της Speedcar Motul Team Greece στο Track Day που διοργάνωσε η ομάδα των #EKOracingDirtGames στον φιλόξενο χώρο του Ιππόδρομου στο Μαρκόπουλο.

Speedcar_ 03

Από το σύνολο των 34 συμμετοχών στα Carcross, 14 Speedcar έδωσαν το παρών, ολοκληρώνοντας όλα τις προσπάθειές τους.

Η αγωνιστική ομάδα της αντιπροσωπείας της Speedcar, πάντα με την υποστήριξη της Motul, εμφανίστηκε ανανεωμένη και ενισχυμένη με 11 συνολικά συμμετοχές.

Η στρατηγική συμμαχία με την SMsport του Λευτέρη Σωτήρχου, και η προσθήκη νέων αγωνιζομένων στην ομάδα, έδειξε ότι τα Speedcar θα είναι και φέτος μία υπολογίσιμη δύναμη στα EKO racing dirt games του 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε επίπεδο κατάταξης, με βάση τους χρόνους που σημειώθηκαν, 7 Speedcar XTREM υπήρχαν μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Speedcar_ 04

Ο Στέφανος Καμιτσάκης έκανε τον ταχύτερο χρόνο ανάμεσα στις 29 συμμετοχές της κατηγορίας των 600cc, ενώ ο Μπάμπης Γαζετάς δεν άφησε περιθώρια στους, επίσης με Speedcar, συναγωνιστές του, γράφοντας με το καινούργιο του XTREM των 750cc, τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας.

Speedcar_ 05

Την όμορφη μέρα εκμεταλλευτήκαν και οι υπόλοιποι οδηγοί της ομάδας, άλλοι για να γνωρίσουν καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο που θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας, και άλλοι για να εξοικειωθούν με τα νέα τους Speedcar.

Η Speedcar Greece θέλει να ευχαριστήσει όλους τους οδηγούς των Speedcar για την προτίμησή τους και ανανεώνει το ραντεβού της για τον πρώτο αγώνα, στις 18 & 19 Μαΐου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO