spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣCitroën Total World Rally Team

Citroën Total World Rally Team

Η Citroën Total World Rally Team παρουσίασε τα νέα χρώματα του C3 WRC, καθώς η σεζόν του 2019 WRC εγκαινιάστηκε επίσημα στο Autosport International στο NEC στο Μπέρμιγχαμ.

C3 WRC_ 03

Τα αυτοκίνητα θα οδηγηθούν φέτος από τους Sébastien Ogier / Julien Ingrassia και Esapekka Lappi / Janne Ferm, και θα διαθέτουν μια ολοκαίνουργια εξωτερική χρωμογραφία. Έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει την εκατονταετηρίδα της μάρκας, καθώς και την επιστροφή της Red Bull μαζί με τους μακροχρόνιους εταίρους Total και Michelin.

Δείτε το υπέροχο C3 WRC 2019

Πριν από εκατό χρόνια, ο γάλλος βιομήχανος André-Gustave Citroën ίδρυσε τη μάρκα Citroën. Από τότε έχει γίνει ένας μεγάλος παγκόσμιος κατασκευαστής και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ήταν πάντα ζωτικής σημασίας.

C3 WRC_ 04

Για να γιορτάσει την εκατονταετηρίδα του, το C3 WRC, φέτος, κοσμείται με τα διπλά κουμπιά του αρχικού λογότυπου της μάρκας και φέρει συμβολική αναφορά στο 1919, το έτος ίδρυσης της Citroën.

C3 WRC_ 05

Η εμφάνιση του C3 WRC εξακολουθεί να φέρει τον συνεργαζόμενο χορηγό  Total. Φέτος, το 2019 βλέπει η Citroën και η γαλλική πετρελαϊκή εταιρεία  εισέρχονται στο πεντηκοστό πρώτο (51) έτος της συνεργασίας τους.

C3 WRC_ 06

Εξίσου ισχυροί δεσμοί έχουν δημιουργηθεί και με την Michelin όλα αυτά τα χρόνια, γι ‘αυτό και ο παγκοσμίου φήμης κατασκευαστής γαλλικών ελαστικών θα υποστηρίξει την  ομάδα και φέτος. Η Red Bull, η οποία είχε χρηματοδοτήσει τη Citroën στη WRC μεταξύ του 2008 και του τέλους του 2012, επιστρέφει φέτος με τα χρώματα της ομάδας.

C3 WRC_ 07

Πρώτος αγώνας του WRC είναι το Rallye Monte-Carlo (22 – 27 Ιανουαρίου) για τους Sébastien Ogier / Julien Ingrassia και Esapekka Lappi / Janne Ferm. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν άλλα δεκατρία ράλι, τερματίζοντας στην Αυστραλία (14 – 17 Νοεμβρίου).

C3 WRC_ 08

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO