spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣAudi e-tron FE05

Audi e-tron FE05

Εντυπωσιακά συνεχίζει η   Audi στο πρωτάθλημα της Formula E. Βάθρο και 4 μονοθέσια στην εξάδα ήταν η συνολική συγκομιδή για την Audi στο E-Prix του Χονγκ-Κονγκ.

Ο Λούκας ντι Γκράσσι στο τιμόνι του μονοθέσιου Audi e-tron FE05, ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου. Αυτή ήταν η 29η φορά σε 50 αγώνες που ο Λούκας ντι Γκράσσι ανεβαίνει στο βάθρο. Συνολικά τέσσερα Audi e-tron FE05 πλασαρίστηκαν στην πρώτη εξάδα, με τον Ντάνιελ Αμπτ, έτερο οδηγό της Audi Sport ABT Schaeffler, να τερματίζει 4ος.

AUDI - FORMULA E_ 03

Ήταν ένας ακόμη θρίαμβος για την Audi και τα ηλεκτρικά της μονοθέσια, αυτή τη φορά στον 50ο αγώνα του πρωταθλήματος της Formula E, που διεξήχθη στο Χονγκ-Κονγκ. Συνολικά, τέσσερα Audi e-tron FE05 τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα ενώ ο Λούκας Ντι Γκράσσι ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου.

Οι πιλότοι της Audi Sport ABT Schaeffler κινήθηκαν ταχύτατα και πάντα με σύμμαχο την απόδοση και την αξιοπιστία των Audi e-tron FE05. Την πολύ καλή επίδοση του ντι Γκράσσι συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Αμπτ, που κατάφερε από την 12η θέση της γραμμής εκκίνησης να τερματίσει στην 4η θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα! Για τρίτη συνεχόμενη φορά ένα Audi e-tron FE05 έκανε το ταχύτερο γύρο στο top-10. Ήταν αυτό του Σαμ Μπερντ για λογαριασμό της ιδιωτικής ομάδας Envision Virgin Racing.

AUDI - FORMULA E_ 04

«Με τέσσερα Audi e-tron FE05 να περνούν τη γραμμή τερματισμού στην πρώτη εξάδα μιλάμε μόνο για μία ακόμη εξαιρετική επιτυχία της Audi», δήλωσε ο Ντίτερ Γκας, Επικεφαλής του τμήματος Audi Motorsport.

Στο πρωτάθλημα οδηγών της Formula E προηγείται ο Σαμ Μπερντ με τον Ντι Γκράσσι να ακολουθεί στην 3η θέση, σε απόσταση μόλις 2 βαθμών. Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών/ομάδων προηγούνται οι Envision Virgin Racing και Audi Sport ABT Schaeffler με 97 και 86 βαθμούς, αντίστοιχα.

Το επόμενο, έκτο E-Prix του εφετινού πρωταθλήματος Formula E, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου, στην Κίνα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO