spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ Α.Ε. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΗΣ PEUGEOT ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ Α.Ε. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΗΣ PEUGEOT ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ Α.Ε. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΗΣ PEUGEOT ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εταιρεία Peugeot Γιαννίρης ΑΕ σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, δίνουν για ακόμη μια φορά δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη εκθεσιακή οργάνωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2022 που διοργανώνεται φέτος από τις 10-18 Σεπτεμβρίου 2022.

Στην θεματική ενότητα «Αυτοκίνητο, Ηλεκτροκίνηση και Μικροκινητικότητα» η οποία θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες της ΔΕΘ, η Peugeot Γιαννίρης θα παρουσιάσει την ηλεκτρική έκδοση του best seller SUV Peugeot 2008 καθώς και την υβριδική έκδοση του νέου Peugeot 308 Hybrid 225hp. Πρόκειται για δύο κορυφαίες προτάσεις τόσο υβριδικής όσο και ηλεκτρικής κινητικότητας που έχει στη φαρέτρα της η Peugeot στο δρόμο προς την εποχή των μηδενικών ρύπων.

PEUGEOT e-2008

Δυναμικό και ξεχωριστό στην εμφάνιση, το e-2008 προσφέρει στον οδηγό υψηλές επιδόσεις, άνεση και ευκολία στην οδήγηση χωρίς ίχνος κραδασμών και θορύβου αλλά και ελευθερία κίνησης στα αστικά κέντρα. Η μεγάλη ισχύς των 50 kWh της μπαταρίας χαρίζει στο αυτοκίνητο αυτονομία της τάξεως των 341 χιλιομέτρων για άνετες μετακινήσεις. Επιπλέον, η εσωτερική διάταξη i-cockpit, η ευρυχωρία και ο άνετος χώρος αποσκευών, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και το πλήθος συστημάτων ασφαλείας το καθιστούν μια ιδανική πρόταση στην αγορά.

PEUGEOT_308_018B_FR

PEUGEOT 308 HYBRID 225hp

Το νέο 308 είναι το απόλυτο σπορτίφ hatchback της PEUGEOT και διατίθεται σε δύο υβριδικές εκδόσεις επιπλέον των εκδόσεων με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Το υβριδικό σύστημα που εξοπλίζει το 308 των 225 ίππων προσφέρει συναρπαστική οδηγική εμπειρία και κορυφαία οικονομία καυσίμου, με την μέση κατανάλωση στα 1,2 λίτρα /100χλμ. Πολυτέλεια, αεροδυναμική σχεδίαση και πλούσιος εξοπλισμός κερδίζουν καθημερινά ολοένα και περισσότερους πελάτες.

Η εξηλεκτρισμένη γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Peugeot περιλαμβάνει επιπλέον το αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot e-208, δύο υβριδικές εκδόσεις του Peugeot 3008 και μια επιπλέον υβριδική έκδοση 180 ίππων του Peugeot 308 οι οποίες διατίθενται στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου διανομέων της μάρκας πανελλαδικά.

H έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Peugeot Γιαννίρης Α.Ε.

Η εταιρεία Peugeot Γιαννίρης κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1971 από τον Ιωάννη Γιαννίρη σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή. Πρόσφατα ο επίσημος διανομέας της Peugeot ολοκλήρωσε την παρουσία του στην δυτική Θεσσαλονίκη με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2.000τ.μ.

 f

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO