spot_img

DS 4:

DS 4:

 

Η Γιαννίρης Α.Ε., επίσημος διανομέας και επισκευαστής της DS Automobiles στη Θεσσαλονίκη, θα δώσει δυναμικό παρόν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου του 2022. Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Γιαννίρης Α.Ε. (Hall 02, Περίπτερο 12), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο DS 4, το πιο όμορφο αυτοκίνητο για το 2022.

Η DS Automobiles επιταχύνει την ανάπτυξή της σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζοντας το χαρισματικό DS 4. Το μοντέλο που βασίζεται στην αξιόπιστη πλατφόρμα με την άριστη φήμη σε όλο τον κόσμο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογικής και μηχανολογικής ανωτερότητας.

Το DS 4 ενσαρκώνει το νέο σχεδιαστικό ύφος των μοντέλων της DS Automobiles. Εκλεπτυσμένο, με προηγμένη τεχνολογία, το DS 4 συνδυάζει μια χαρισματική εξωτερική σχεδίαση, με την κομψότητα και την πολυτέλεια του εσωτερικού, που προάγεται από τα πολλά “χειροποίητα” υλικά του.

Η επιλογή της τεχνολογίας στο νέο DS 4 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ξεχωρίζει σε τέσσερις σημαντικούς τομείς: Ηλεκτροκίνηση E-TENSE, συνδεσιμότητα για ένα κομψό και ψηφιακό εσωτερικό, άνεση και δυναμική ηρεμία, αλλά και τη νέα φωτιστική υπογραφή DS.

Με χαρακτηριστικά που πρώτη φορά εμφανίζονται στην premium κατηγορία των C-Crossovers, όπως το σύστημα DS Active Scan Suspension που μέσω κάμερας “σαρώνει” το δρόμο εμπρός από το όχημα και προσαρμόζει την ανάρτηση ανάλογα με το δρόμο, την υψηλή απόσταση από το έδαφος (19 εκατοστά), προηγμένες τεχνολογίες DS Smart Touch, DS Iris System, DS Air και DS Night Vision, το DS 4 πρωτοπορεί και γοητεύει. Διαθέσιμο και με plug-in υβριδική τεχνολογία με 225 ίππους, μέση κατανάλωση 1,4L/100km και ηλεκτρική αυτονομία έως και 55 χιλιόμετρα.

Παρακινούμενη από την Avant-Garde διάθεση, αλλά και την εξαιρετική κληρονομία της DS του 1955, η DS Automobiles, λανσαρίστηκε το 2015 με στόχο να επαναφέρει τη Γαλλική φινέτσα και την πολυτέλεια στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η DS Automobiles είναι η premium μάρκα του Ομίλου PSA.

Σχεδιασμένα για πελάτες που αναζητούν την καλύτερη δυνατή προσωπική έκφραση ταυτόχρονα με την κορυφαία τεχνολογία, τα μοντέλα της DS στη δεύτερη γενιά τους, συνδυάζουν ραφινάρισμα και προηγμένη τεχνολογία με τρόπο μοναδικό. Με τα SUV DS 7 CROSSBACK και DS 3 CROSSBACK, η μάρκα DS λανσάρει μια γκάμα έξι αυτοκινήτων στην παγκόσμια αγορά, που όλα προσφέρονται και ως ηλεκτρικά με την υπογραφή E-TENSE.

Για τους απαιτητικούς πελάτες της, η DS Automobiles δημιούργησε την “ONLY YOU, the DS experience” υπηρεσία με τα αποκλειστικά προνόμια σε ότι έχει να κάνει με τη συντήρηση των αυτοκινήτων, αλλά και τη συνολική διαμόρφωση μίας ξεχωριστής εμπειρίας κατά την απόκτηση και κατοχή ενός μοντέλου DS.

Με παρουσία σε 32 χώρες, η μάρκα DS έχει δημιουργήσει και εξελίσσει διαρκώς ένα δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει 400 DS STORES και DS SALONS σε όλο τον κόσμο.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO