spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο NISMO Festival επιστρέφει τον Δεκέμβριο

Το NISMO Festival επιστρέφει τον Δεκέμβριο

Το NISMO Festival επιστρέφει τον Δεκέμβριο

Όσοι τυχεροί παρακολουθήσουν το φετινό Φεστιβάλ της NISMO στο Fuji Speedway, θα γνωρίσουν θρυλικά αυτοκίνητα και οδηγούς της Nissan, από την ένδοξη ιστορία της στο παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Οι λάτρεις της Nissan και της NISMO σίγουρα αδημονούν για να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αγωνιστικά αυτοκίνητα Nissan και τους οδηγούς τους, στο 23ο ετήσιο Φεστιβάλ NISMO στις 4 Δεκεμβρίου στο Fuji Speedway στη Σιζουόκα της Ιαπωνίας.

Το φεστιβάλ – θεσμός για τους λάτρεις των Nissan / NISMO, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να βιώσει τον ενθουσιασμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, του αγωνιστικού DNA της Nissan, αλλά και της NISMO. Στην φετινή εκδήλωση θα πρωταγωνιστήσει η ιστορία του NISMO Festival και των αγωνιστικών αυτοκινήτων Fairlady Z. Για το κοινό που δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση, θα είναι διαθέσιμο διαδικτυακό περιεχόμενο.

Μετά από 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας, το NISMO Festival ακυρώθηκε δυστυχώς τα δύο τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο των περιορισμών για την εξάπλωση του COVID-19. Φέτος, η Nissan και η Nissan Motorsports & Customizing Co., Ltd. (NMC) αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το φεστιβάλ για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κοινού, καταβάλλοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19.

Ο Takao Katagiri, επικεφαλής της Επιχειρηματικής Μονάδας Motorsports της Nissan και πρόεδρος της NMC, είπε, “Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλοί φίλοι μας περίμεναν με ανυπομονησία να πραγματοποιηθεί ξανά το NISMO Festival. Καθώς η NMC ιδρύθηκε για να ενσωματώσει τα δυνατά σημεία της NISMO και της AUTECH, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια ακόμη πιο ελκυστική NISMO. Φέτος θα πραγματοποιήσουμε επίσης μια συνάντηση της ομάδας ιδιοκτητών του AUTECH Shonan, η οποία είχε ακυρωθεί στο παρελθόν λόγω της πανδημίας. Θα λάβουμε ενδελεχείς προφυλάξεις για να βοηθήσουμε στην πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19 και να διασφαλίσουμε την προστασία της υγείας όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί.”

Πρόσθετες πληροφορίες για την εκδήλωση θα είναι διαθέσιμες από το φθινόπωρο.

NISMO-FESTIVAL-2022
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO