spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣημαντική βράβευση για την FCA Greece:

Σημαντική βράβευση για την FCA Greece:

 Σημαντική βράβευση για την FCA Greece

Στο πλαίσιο του θεσμού «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», ο οποίος πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά, η FCA Greece διακρίθηκε στην κατηγορία «DECADE ACHIEVEMENT AWARD», χάρη στη σημαντική βελτίωση που παρουσίασαν τα οικονομικά της αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας.

Μία σημαντική διάκριση επεφύλασσε για την FCA Greece η φετινή εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», του θεσμού που σε ετήσια βάση βραβεύει τις εταιρείες και τους οργανισμούς που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Η FCA Greece, εισαγωγέας των FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και Fiat Professional στην Ελληνική αγορά, διακρίθηκε στην κατηγορία «DECADE ACHIEVEMENT AWARD», στην οποία βραβεύονται οι επιχειρήσεις που κατάφεραν την τελευταία δεκαετία να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών (πωλήσεις) και τα κέρδη προ φόρων πάνω από 100%.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουλίου στο Golf Prive στη Γλυφάδα υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, οργανώθηκε όπως πάντα από την Direction Business Network και συγκέντρωσε εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη της επιχειρηματικής σκηνής, καθώς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων του πολιτικού και ακαδημαϊκού χώρου.

tesellenikesoikonomias20221-62da83fcc132c

Από την πλευρά της FCA Greece, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Μπακόπουλος, Managing Director της εταιρείας, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς η κατάκτηση αυτής της πολύ σημαντικής διάκρισης. Επιχειρώντας, σε ένα πολυπαραγοντικό, όσο και ευμετάβλητο περιβάλλον, χαράξαμε και ακολουθήσαμε με συνέπεια το στρατηγικό μας πλάνο, επιτυγχάνοντας υψηλή αποδοτικότητα, σημαντικά μερίδια πωλήσεων και αξιοσημείωτα οικονομικά αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τόσο τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση, όσο βεβαίως και τους συνεργάτες μου στην FCA Greece που με το έργο τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχή πορεία της εταιρείας, κεφαλαιοποιώντας τη δυναμική του Ομίλου Stellantis.»

Η φετινή είναι η τρίτη διάκριση που κατακτά η FCA Greece στο πλαίσιο του θεσμού τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας βραβευθεί για δύο συνεχόμενες χρονιές (2018-2019) στην κατηγορία, Greek Business Champions.

tesellenikesoikonomias20222-62da83f996779
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO