spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣH Jeep® ενώνει δύο θηρία του off-road

H Jeep® ενώνει δύο θηρία του off-road

H Jeep® ενώνει δύο θηρία του off-road

Με γονίδια από Wrangler και Gladiator, η Jeep ετοιμάζει το απόλυτο off-road animal για το φετινό Easter Jeep® Safari.

Πως μπορεί να μοιάζει ένα αυτοκίνητο που θα αποτελεί τη μίξη δύο θηρίων του off-road; Η Jeep® με αφορμή το Easter Jeep® Safari 2022 (9-17 Απριλίου) ετοιμάζετε να μας δείξει, συνδυάζοντας τα γονίδια των πλέον ικανών εκτός δρόμου οχημάτων, του θρυλικού Wrangler και του επιβλητικού pick-up Gladiator. To νέο πρωτότυπο που ετοιμάζει η Jeep για τη μεγάλη γιορτή των φίλων της στις Η.Π.Α. θα συνδυάζει την πρακτικότητα ενός pick-up, τις εκτός δρόμου δυνατότητες του πρώτου 4×4 παραγωγής στον κόσμο και βέβαια την ελευθερία και την επαφή με τη φύση που εξασφαλίζουν τα αφαιρούμενα τμήματα του αμαξώματος στα Wrangler και Gladiator.

CN022_001JP

Το νέο teaser της Αμερικανικής μάρκας ήδη ανεβάζει το συνολικό αριθμό των πρωτοτύπων που θα παρουσιαστούν στο Easter Jeep® Safari 2022 σε τρία, συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία της μάρκας, με νέα μοντέλα όπως τα Grand Cherokee και Wagoneer, με νέες τεχνολογίες όπως τα υβριδικά συστήματα 4xe και e-Hybrid, αλλά και νέες ιδέες για το μέλλον της αυτοκίνησης.

To Jeep Easter Safari παραδοσιακά διαρκεί 9 ημέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και διαδρομές εκτός δρόμου με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, με τη σχετική κλίμακα να ξεκινά από το 1 (πολύ εύκολες διαδρομές) και να φτάνει το 10 (διαδρομές για οχήματα εκτός δρόμου με ειδικές τροποποιήσεις). Η φετινή είναι η 56η διοργάνωση του θεσμού και θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 17 Απριλίου 2022.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO