spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣAlfisti.gr Trackday Serres 2022

Alfisti.gr Trackday Serres 2022

Alfisti.gr Trackday Serres 2022

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους για ακόμα μια χρονιά, οι φίλοι της Alfa Romeo του Alfisti.gr θα συναντηθούν στην πίστα των Σερρών για το Trackday Serres 2022 που θα διεξαχθεί την περίοδο 18-20 Μαρτίου.

Έχοντας τη χαρά να απολαμβάνει την ιδιαίτερη αγάπη εκατομμυρίων φίλων σε όλο τον κόσμο, η Alfa Romeo διαθέτει φανατικό κοινό και στην Ελλάδα. Για αυτούς, αλλά και γενικότερα για όσους απολαμβάνουν τα όμορφα μοντέλα της Ιταλικής μάρκας, το Alfisti.gr δίνει και αυτή τη χρονιά ραντεβού στην πίστα των Σερρών, όπου στις 18-20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το Alfisti.gr Trackday Serres 2022.

afisa alfisti (1)

Στην τριήμερη εκδήλωση οι Έλληνες Alfisti θα οδηγήσουν τις αγαπημένες τους Alfa Romeo στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της νεότερης περιόδου της μάρκας, με την τιμητική τους να έχουν μοντέλα όπως η θρυλική 75, η δημοφιλής 156 σε διάφορες εκδόσεις συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας GTA, αλλά βεβαίως και η σύγχρονη Giulia, το απόλυτο σύγχρονο σπορ σεντάν, το οποίο μάλιστα θα εκπροσωπηθεί και από τέσσερις Giulia Quadrifoglio Verde, της έκδοσης που κινεί ο V6 bi-Turbo των 2,9 λίτρων απόδοσης 510 ίππων. Με τις συμμετοχές να προσεγγίζουν τις 40 το Alfisti.gr Trackday Serres 2022 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους βρεθούν στις 18-20 Μαρτίου στην περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας να απολαύσουν τα αυτοκίνητα της Ιταλικής μάρκας και να μάθουν για εκείνη και τα μοντέλα της από ανθρώπους με ιδιαίτερη γνώση και αγάπη για την Alfa Romeo.  

Όσοι κάτοχοι μοντέλων της Alfa Romeo επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Alfisti.gr:

www.Alfisti.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO