spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣH HONDA MARINE θα συμμετέχει στο ATHENS BOAT SHOW 2021

H HONDA MARINE θα συμμετέχει στο ATHENS BOAT SHOW 2021

H HONDA MARINE θα συμμετέχει στο ATHENS BOAT SHOW 2021

 

H Honda Marine θα συμμετέχει στο Athens Boat Show 2021 που διοργανώνεται στο Athens Metropolitan Expo

8 – 12 Δεκεμβρίου 2021 παρουσιάζοντας σχεδόν όλη την γκάμα εξωλέμβιων μηχανών της Honda.

Η κορυφαία στην κατηγορία της BF2.3 εντυπωσιάζει με την εργονομία της, το σχεδιασμό της και το ασύγκριτα μειωμένο βάρος της που κάνει εξαιρετικά εύκολη την μεταφορά της.

Οι τετρακύλινδρες BF100 και BF150 με νέο σύγχρονο αεροδυναμικό design διατίθενται με το σύστημα VTEC της Honda προσφέροντας μέγιστη οικονομία και απόδοση για ασφαλή και άνετα ταξίδια.

Οι νέοι V6 κινητήρες των BF175, BF200, BF225 και BF250 έχουν σχεδιαστεί ενσωματώνοντας τεχνολογικά προτερήματα των μηχανών θαλάσσης αλλά και των κινητήρων των αυτοκινήτων Honda. Διαθέτουν μεγάλη ροπή και προσφέρουν υψηλή τελική ταχύτητα. Επίσης μέσα από το εξαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων που διαθέτουν καταφέρνουν τα βγάζουν πολύ ομαλά την δύναμη τους προσφέροντας άνετα ταξίδια χωρίς κραδασμούς.

https://athensboatshow.gr 

Ranieri 4XC Design & BF250 IMG_7994 small

Σχετικά με τη Honda Marine

Οι εξωλέμβιες μηχανές της Honda Marine Εισάγονται – Διανέμονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Το 1964, πριν από 55 χρόνια, η Honda ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που έκανε όλες τις εξωλέμβιες μηχανές τετράχρονες. Έκτοτε συνέχισε να αναπτύσσει και να καινοτομεί δημιουργώντας μια γκάμα εξωλέμβιων από 2,3 hp έως 250 hp που είναι περίπου 90% πιο καθαρές, 50% πιο αποδοτικές και 50% πιο αθόρυβες από τις κλασσικές δίχρονες εξωλέμβιες. Επιπλέον, η σειρά κινητήρων της Honda έχει χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης χάρη στην υψηλή μηχανολογική ακρίβεια που μεταφράζεται σε ελάχιστες απώλειες και καλύτερες επιδόσεις. Οι εξωλέμβιες μηχανές Honda μέγιστη οικονομία καυσίμου και υψηλές επιδόσεις. Η οικογένεια Honda Marine ολοκληρώνεται με τα φουσκωτά σκάφη Honwave που διατίθενται είτε με φουσκωτό δάπεδο είτε με δάπεδο αλουμίνιου.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο https://www.hondamarine.gr/

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO