spot_img

SUZUKI MARINE

SUZUKI MARINE

 

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 12 Δεκεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος των εξωλέμβιων μηχανών SUZUKI MARINE, θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών της.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα, για όλη τη γκάμα των εξωλέμβιων μηχανών θαλάσσης της SUZUKI MARINE, με αρκετές από αυτές να κλέβουν την παράσταση, με τις επιδόσεις και την τεχνολογία που διαθέτουν.

DF350A_BLACK_11_RS

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξωλέμβιοι κινητήρες της Suzuki με τη τεχνολογία leanburn που διαθέτουν, βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ακόμα πιο μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, χωρίς μάλιστα να επηρεάζονται οι εκρηκτικές ροπές τους.

H συγκεκριμένη έκθεση που θωρείται από τις αρτίοτερες του κλάδου, χαρακτηρίζεται κάθε φορά από την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, τις επιτυχημένες παράλληλες εκδηλώσεις και αποτελεί πόλο έλξης για όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και για όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

DF350A_BLACK_6_RS

Τις εξωλέμβιες SUZUKI, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. Ειδικά για τη SUZUKI MARINE, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα, το οποίο, εκτός από τις εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων του, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το MARINE DIVISION της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τη SUZUKI ΜΑRINE είναι τα εξής :

 

SUZUKI-MARINE Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ

Ρετσίνα 42, Πειραιάς, τ.κ 18540

Τηλέφωνο : 210 48 33 328

http://www.suzuki-marine.gr

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO