spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤα «μαχητικά» της Ford απογειώθηκαν στη φετινή Athens Flying Week

Τα «μαχητικά» της Ford απογειώθηκαν στη φετινή Athens Flying Week

Τα «μαχητικά» της Ford απογειώθηκαν στη φετινή Athens Flying Week
  • Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Ford Motor Ελλάς έδωσε για μία ακόμα φορά δυναμικό «παρών» στο φετινή αεροπορική επίδειξη “Athens Flying Week” παραχωρώντας για τις ανάγκες της διοργάνωσης αυτοκίνητα Ford
  • Ανάμεσα τους πρωταγωνιστές σε ρόλο Follow me οχημάτων ήταν η ηλεκτρική Mustang Mach-E και οι μοναδικές δημιουργίες της Ford Performance, το σπορ Puma ST και το σκληροτράχηλο Ranger Raptor
_DSC5347

Μοναδικές εμπειρίες αλλά και έντονες συγκινήσεις είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στη φετινή Athens Flying Week, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία με την υποστήριξη της Ford Motor Ελλάς και για ένατη φορά στην ιστορία στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης της Τανάγρας.

Επιστρέφοντας πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, η φετινή Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να ζήσουν από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών και να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό όσο και μοναδικό στο είδος του air show.

_DSC5508

Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες είδαν από κοντά τις επιδείξεις αερομοντελιστών ενώ συγχρόνως φωτογραφήθηκαν δίπλα σε θρυλικά εκθέματα, μαζί με τους πιλότους, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών.

Παραμένοντας πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Ford Motor Ελλάς υποστήριξε με όλες τις δυνάμεις της και φέτος την Athens Flying Week, παραχωρώντας τα αυτοκίνητα για τις ανάγκες τις διοργάνωσης. Ανάμεσά τους πρωταγωνιστές σε ρόλο Follow me οχημάτων ήταν η καινοτόμα και αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E, αλλά και τα τετράτροχα «μαχητικά» μοντέλα της Ford Performance, τo νέο Puma ST και το μοναδικό στο είδος του Ranger Raptor.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Η νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E είναι ένα καινοτόμο SUV που έρχεται με τη σφραγίδα της Ford να ανατρέψει τα δεδομένα με τις μοναδικές της καινοτομίες και με εμβέλεια με μία φόρτιση που φτάνει τα 610 km, να καταρρίψει τους μύθους που συνήθως συνοδεύουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στο άγχος αυτονομίας.

_DSC5657

Από τη μεριά του, το νέο Puma ST αποτελεί την απόλυτη έκφανση την μηχανολογικής υπεροχής της Ford Performance στην κατηγορία των συμπαγών SUV μοντέλων και με 200 ίππους από τον κορυφαίο κινητήρα 1.5L EcoBoost, έρχεται να διεγείρει τα οδηγικά πάθη για όσους αναζητούν καταιγιστικές επιδόσεις και έντονες συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι.

_DSC4436

Το σκληροτράχηλο Ranger Raptor, ένα μοναδικό στο είδος του pick-up μοντέλο με αγωνιστικές καταβολές και τεχνολογίες, είναι κατασκευασμένο για να αντιμετωπίζει τις πιο ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου παίρνοντας κίνηση από τον κορυφαίο Bi-Turbo 2.0L EcoBlue πετρελαιοκινητήρα της Ford απόδοσης 213 ίππων και 500 Nm, σε συνδυασμό με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της εταιρείας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO