spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia Rafael Nadal

Ο παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia Rafael Nadal

Ο παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia Rafael Nadal
  • Με το λανσάρισμα του νέου crossover EV6, η Kia ενισχύει την ηλεκτροκινητικότητα με την υποστήριξη του παγκόσμιου πρεσβευτή της Rafael Nadal
  • Ο Nadal εκφράζει την υποστήριξή του για τα ηλεκτρικά οχήματα στην τελετή παράδοσης του Kia EV6 στη γενέτειρά του Manacor
  • Το νέο πλήρως ηλεκτρικό EV6 της Kia ενσαρκώνει το νέο σλόγκαν της εταιρείας “Movement that inspires
  • Η κοινή ανακοίνωση έγινε σε ένα γήπεδο τένις στην Ακαδημία Rafa Nadal που τροφοδοτείται τροφοδοτήθηκε από ένα EV6 χρησιμοποιώντας τη λειτουργία vehicle-toload (V2L)

Ο θρύλος του τένις Rafael Nadal τόνισε σήμερα τη δέσμευσή του να προωθήσει την οικολογική κινητικότητα με τη χρήση του νέου crossover EV6, σε μια τελετή παράδοσης στην Ακαδημία Rafa Nadal, στην γενέτειρά του Manacor (Ισπανική πόλη στη Μαγιόρκα).

Rafael Nadal and Kia SVP Artur Martins (center)

Στην εκδήλωση, ο Nadal παρέλαβε ένα EV6 GT-Line ως επίδειξη του κοινού οράματος των δύο συνεργατών για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και την έμπνευση μιας νέας γενιάς οδηγών προκειμένου να υιοθετήσουν την ηλεκτροκινητικότητα.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, ο Nadal θα χρησιμοποιήσει ενεργά το EV6 για την προσωπική του μετακίνηση στη Μαγιόρκα καθώς και σε μεγάλα τουρνουά τένις όπως το Australian Open 2022. Επιπλέον, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να μετατρέψει όλα τα οχήματα που χρησιμοποιούνται στην Ακαδημία και το Ίδρυμα Rafa Nadal σε ηλεκτρικά οχήματα έως το 2022.

Rafael Nadal and new EV6 (1)

“Η εργασία μου προϋποθέτει πολλά ταξίδια και ο τρόπος ζωής μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.” Αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές όπου μπορώ, ξεκινώντας από την προσωπική χρήση του EV6 στη Μαγιόρκα και όπου χρειαστεί​​”, ανέφερε ο Nadal. «Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που έχω την υποστήριξη της Kia και του νέου EV6 και θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα όπου είναι δυνατόν».

Rafael Nadal and new EV6 (3)

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σ΄ ένα γήπεδο τένις, που ονομάστηκε “EV6 Court”. και το σύστημα φωτισμού του τροφοδοτήθηκε ηλεκτρικά από ένα EV6 GT-Line, το οποίο διαθέτει μια προηγμένη λειτουργία V2L και χρησιμεύει ως φορητό, αυτόνομο τροφοδοτικό σύστημα.

«Εμείς στην Kia πιστεύουμε ακράδαντα στο motto μας ότι η μετακίνηση εμπνέει ιδέες. Το EV6 είναι το μοντέλο που ενσωματώνει τη νέα στρατηγική της μάρκας μας και αισθανόμαστε προνομιούχοι που έχουμε τον Rafa στην ομάδα μας ως παγκόσμιο πρεσβευτή της μάρκας μας τα τελευταία 15 χρόνια», δήλωσε ο Artur Martins, Senior Vice President and Head of Kia’s Global Brand and Customer Experience Division. «Δεν είναι μόνο ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία, αλλά ένα σύμβολο έμπνευσης που προσπαθεί συνεχώς να έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο μέσω των ποικίλων δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς του».

Rafael Nadal and new EV6 (4)

Το EV6 κυκλοφόρησε για να παίξει βασικό ρόλο στο νέο όραμα της Kia προσφέροντας προσβάσιμες, βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις μετακίνησης σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή λύση για μελλοντική ηλεκτροκίνητη κινητικότητα και στοχεύει στην βελτίωση των βιομηχανικών standards τη στιγμή που ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας μεταβαίνει γρήγορα προς την πλήρη ηλεκτροκίνηση. Η λειτουργία V2L του EV6 που παρουσιάστηκε στο EV6 Court της Ακαδημίας Rafa Nadal μπορεί να τροφοδοτήσει έως 3,6 KW ηλεκτρικής ενέργειας και να τροφοδοτήσει οτιδήποτε: από εξωτερικές οικιακές συσκευές έως άλλα ηλεκτρικά οχήματα.

image003

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO