spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣBMW M Driving Experience Days

BMW M Driving Experience Days

BMW M Driving Experience Days

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι BMW M Driving Experience Days από την εταιρεία Σπανός ΑΕ στις 8 και 9 Οκτωβρίου, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων κάτω από τις προδιαγραφές της BMW με τα μοναδικά M3 Competition, M4 Competition και M8 Gran Coupe.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ξεχωριστό Scenic Drive στους δρόμους της Αθήνας με αφετηρία το κατάστημα της Σπανός ΑΕ στη Γλυφάδα έως και τη Βάρκιζα. Με τις οδηγίες των πιστοποιημένων εκπαιδευτών της BMW κατάφεραν να αισθανθούν την οδηγική απόλαυση και υπεροχή των αυτοκινήτων BMW Μ.

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου οι συμμετέχοντες οδήγησαν τα αυτοκίνητα BMW M στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων κατόπιν εκπαίδευσης για ασφαλή σπορ οδήγηση. Οι συμμετέχοντες βίωσαν τις δυναμικές λειτουργίες των αυτοκινήτων BMW M και κάποιοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε taxi-laps με τους εκπαιδευτές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ο οποίος οδήγησε την υψηλή επιδόσεων Μ4 Competition. Η παρουσία του ήταν ιδιαίτερη καθώς τόνισε πόσο σημαντικές είναι τέτοιου είδους διοργανώσεις αναφορικά με την ασφαλή οδήγηση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των πιστοποιητικών συμμετοχής και των αναμνηστικών δώρων.

 Gallery:

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO