spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και η Porsche Hellas

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και η Porsche Hellas

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και η Porsche Hellas

Με τη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη, πρέσβειρα της Porsche Hellas, να μοιράζεται πώς τολμάει να προχωράει μπροστά και να εξελίσσεται.

Σε ένα εντυπωσιακό Masterclass ειδικά για γυναίκες, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και η Porsche Hellas, παρουσίασαν τη νέα Porsche Macan και το εμπνευστικό moto της «Dare Forward». Η πρωταθλήτρια του τένις και πρέσβειρα της Porsche Hellas Μαρία Σάκκαρη, ιδανική εκπρόσωπος της στάσης ζωής που εκφράζεται από το «Dare Forward», ξεδίπλωσε το νόημα αυτής της φράσης, μιλώντας για την προσωπική της αξιοθαύμαστη πορεία στον αθλητισμό και πώς η τόλμη είναι το χαρακτηριστικό που την βοηθάει να προχωράει δυναμικά μπροστά. Το ξεχωριστό αυτό Masterclass πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου Marie Claire Power Trip, το οποίο συγκεντρώνει κορυφαίες επιδραστικές γυναίκες από διαφορετικούς χώρους για την προώθηση της συμπερίληψης, ενδυνάμωσης και εκπροσώπησης γυναικών σε θέσεις εξουσίας.

ΔΤ_ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε, μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, στη συγκίνηση και στην αδρεναλίνη των αγώνων, στο μοναδικό συναίσθημα της απόλυτης επιβράβευσης μέσα από την επιτυχία, και πώς μια στάση ζωής βασισμένη στη φιλοσοφία «Dare Forward» είναι πολύτιμη για την ενδυνάμωση των γυναικών και την απελευθέρωσή τους από περιοριστικά στερεότυπα. Μέσα από την βιωματική ομιλία της άφησε ένα δυνατό αποτύπωμα και επισήμανε την ανάγκη περισσότερη ενίσχυση και ενδυνάμωση των γυναικών.

Porsche Logo

Η νέα Porsche Macan, λανσαρίστηκε παγκοσμίως με την καμπάνια «Dare Forward», «Τόλμα να προχωράς, να εξελίσσεσαι», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα παραγωγής μοναδικών αυτοκινήτων, σύμφωνα με την αισθητική των οδηγών τους, που μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, διαφορετικών υλικών και ραφών για το εσωτερικό του οχήματος.

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Logo

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και η Porsche Hellas, με σταθερή προσήλωση στην κινητικότητα και την εξέλιξη, ήταν από τους κύριους υποστηρικτές του συνεδρίου που αποτελεί διεθνώς πηγή έμπνευσης για τη συμπερίληψη και τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση των γυναικών σε θέσεις ηγεσίας.

Η κα Μάιρα Πασσιά, Corporate Affairs Manager του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ σημείωσε σχετικά: «Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι ένας Οργανισμός που τολμά και εξελίσσεται συνεχώς και κινείται δυναμικά στο μέλλον αντιπροσωπεύοντας brands που συνάδουν με την ιδιοσυγκρασία της. Με μεγάλη υπερηφάνεια στηρίζουμε τη Μαρία Σάκκαρη στις προσπάθειές της και νιώθουμε περήφανοι για την πορεία της. Μια αθλήτρια που εξελίσσεται και στο πρόσωπό της αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους και στη σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος, αποτελώντας πρότυπο για τη νέα γενιά. Η στήριξή μας στο Marie Claire Power Trip επισφραγίζει και υπογραμμίζει τον στόχο του συνεδρίου να προσελκύει τις δυναμικές γυναίκες του σήμερα, φιλοδοξώντας να χτίσει την κληρονομιά του αύριο, ανοίγοντας δρόμους για τα νέα κορίτσια σε θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης, συμπερίληψης και ισότητας στην Ελλάδα.»

ΔΤ_ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3

 

Πληροφορίες για την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, την PORSCHE AG και την SIXT SE στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της λιανικής με το Μοτοδίκτυο και το MotoDirect. Εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, η ΜΟΤΟΔΝΑΜΙΚΗ απασχολεί περισσότερους από 230 εργαζόμενους. Ο κύκλος εργασιών το 2020 ανήλθε σε 78,3 εκ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.motodynamics.gr

image001
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO