spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟλοκληρώθηκε η «Βόλτα Με Αγάπη»,

Ολοκληρώθηκε η «Βόλτα Με Αγάπη»,

Ολοκληρώθηκε η «Βόλτα Με Αγάπη»,

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Porsche Club Greece, η μεγάλη δράση «Βόλτα Με Αγάπη» για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

Σαράντα αυτοκίνητα Porsche από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Τα 45 παιδιά του Χωριού διάλεξαν το καθένα το αυτοκίνητο που ονειρευόταν, για να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία. Το κονβόι με συνοδηγούς τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, διέσχισε τη Θεσσαλονίκη και τα αυτοκίνητα πάρκαραν μέσα στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου μικροί και μεγάλοι τα απόλαυσαν, φωτογραφήθηκαν, ενώ οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που είχαν ετοιμάσει για αυτούς οι Πρόσκοποι Θεσσαλονίκης.

Η «Βόλτα Με Αγάπη» συνεχίστηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου ο Υφυπουργός Σταύρος Καλαφάτης, υποδέχθηκε τα παιδιά σε μια ζεστή φιλική τελετή, με ξενάγηση. Η όμορφη και αξέχαστη για τα παιδιά «Βόλτα Με Αγάπη», ολοκληρώθηκε με την επιστροφή των παιδιών στο Πλαγιάρι με την Porsche της αρεσκείας τους, με υπέροχες εντυπώσεις, χαμόγελα και δώρα!

1633204386794

Λίγα λόγια για το Porsche Club Greece:

Το Porsche Club Greece είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος και από την ίδια την PORSCHE στη Γερμανία. Παγκοσμίως υπάρχουν 713 Porsche Clubs σε 85 χώρες, ενώ στην Ευρώπη υπάρχουν 292 επίσημα αναγνωρισμένα clubs από την PORSCHE Γερμανίας. Το Porsche Club Greece σήμερα αριθμεί 526 ενεργά μέλη πανελλαδικώς. Από το έτος 2017 έχει ξεκινήσει μια σειρά εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα εκ των οποίων πολλές με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το Club είναι ένας φυσικός χώρος συνεύρεσης των μελών του, αλλά και το σημείο έκφρασης και εκδήλωσης της αγάπης τους για τις PORSCHE. Οι δράσεις του club αφορούν κυρίως πέντε διαφορετικούς τομείς: τον τουρισμό, τα σπορ, την κουλτούρα, την κοινωνία και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS:

Με εκτενή δράση σε 136 χώρες και 70 χρόνια εμπειρίας σε προγράμματα πρόληψης, οικογενειακής φροντίδας εναλλακτικού τύπου και υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ηγετικός φορέας προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών παγκοσμίως, με έμφαση στα παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν την οικογένειά τους. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS ιδρύθηκαν το 1975. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια υλοποιούν προγράμματα και δράσεις σε τρεις άξονες: (α) Ενδυνάμωση Οικογένειας, με 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα και στόχο την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών στο εσωτερικό της οικογένειας και την αποτροπή του κινδύνου απομάκρυνσης των παιδιών από το πλαίσιό της, (β) Προώθηση της Αναδοχής, σε συνεργασία με 5 Περιφέρειες στην Ελλάδα, και (γ) Εναλλακτική Φροντίδα με 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων και τον Ξενώνα Βρεφών SOS για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τη βιολογική οικογένειά τους. Η Διεθνής Ένωση των Παιδικών Χωριών SOS είναι σταθερός συνομιλητής και εταίρος, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κράτη μέλη της, όσο και σε διεθνείς πρωτοβουλίες και συνεργασίες όπως η καμπάνια Opening Doors for Europe.

1633204386785

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO