spot_img

Porsche Club Greece

 Porsche Club Greece

Το Porsche Club Greece διοργανώνει τη μεγάλη πανελλαδική φιλανθρωπική εκδήλωση «Βόλτα Με Αγάπη» στη Θεσσαλονίκη στις 24, 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021, που θα ενισχύσει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Στη «Βόλτα Με Αγάπη» θα συμμετάσχουν οι κάτοχοι των γερμανικών αυτοκινήτων Porsche, οι φίλοι και τα μέλη του Club από όλη την Ελλάδα, με σκοπό τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία και κυρίως την ψυχολογική και την οικονομική ενίσχυση των παιδιών από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Τα παιδιά θα θαυμάσουν από κοντά τα γερμανικά αυτοκίνητα και θα απολαύσουν το πρωί της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου μία αξέχαστη «Βόλτα Αγάπης» με τις Porsche, από το Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης. H στάση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου μαζί με το πλήθος κόσμου που θα παρακολουθεί την παρέλαση, θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν με τα αυτοκίνητα του Club. Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για ξενάγηση. Η όμορφη «Βόλτα με αγάπη» θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή των παιδιών στο Πλαγιάρι με την Porsche της αρεσκείας τους, με υπέροχες εντυπώσεις, χαμόγελα και δώρα!

Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Βόλτα Με Αγάπη» τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.

Λίγα λόγια για το Porsche Club Greece:

Το Porsche Club Greece είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος και από την ίδια την PORSCHE στη Γερμανία. Παγκοσμίως υπάρχουν 713 Porsche Clubs σε 85 χώρες, ενώ στην Ευρώπη υπάρχουν 292 επίσημα αναγνωρισμένα clubs από την PORSCHE Γερμανίας. Το Porsche Club Greece σήμερα αριθμεί 526 ενεργά μέλη πανελλαδικώς. Από το έτος 2017 έχει ξεκινήσει μια σειρά εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα εκ των οποίων πολλές με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.Το Club είναι ένας φυσικός χώρος συνεύρεσης των μελών του, αλλά και το σημείο έκφρασης και εκδήλωσης της αγάπης τους για τις PORSCHE. Οι δράσεις του club αφορούν κυρίως πέντε διαφορετικούς τομείς: τον τουρισμό, τα σπορ, την κουλτούρα, την κοινωνία και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

«Βόλτα Με Αγάπη» – Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 24/9:

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα θα φτάσουν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο Porto Palace.

Σάββατο 25/9:

Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Porto Palace των μελών από όλη την Ελλάδα και τους κατόχους των Porsche που συμμετέχουν στην φιλανθρωπική εκδήλωση και αναχώρηση στις 10.00 για καφεδάκι στην Καλαμαριά, στο Shark.
Μετά οδήγηση με προορισμό την καρδιά του ορεινού όγκου Χολομώντα Χαλκιδικής, για φαγητό στο εστιατόριο «ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ ΠΕΤΡΑ» και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Θα ακολουθήσει στις 20.00 βραδινό «WELCOME GALA» στο Ursa Minor του ξενοδοχείου Porto Palace, παρουσία των μελών – και από τη Β. Ελλάδα, των κατόχων των αυτοκινήτων, εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, όπως ο Δήμαρχος Θεσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο ΥΜΑΘ κ. Σταύρος Καλαφάτης, Περιφερειάρχες, λοιπές προσωπικότητες και χορηγοί της εκδήλωσης.

Κυριακή 26/09


Στις 9:30 το πρωί, τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την Porsche της αρεσκείας τους και από εκεί θα κάνουν μια «ΒΟΛΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» μέχρι την Πλατεία Αριστοτέλους, όπου πλήθος κόσμου θα παρευρίσκεται για να παρακολουθήσει την παρέλαση και να φωτογραφηθεί με τα αυτοκίνητα του Porsche Club Greece. Εκεί θα πραγματοποιηθούν κάποιες όμορφες δραστηριότητες για τα παιδιά που στη συνέχεια θα μεταβούν στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Θα ακολουθήσει ξενάγηση, στον μουσειακό χώρο του Υπουργείου. Η όμορφη ημέρα θα ολοκληρωθεί με ομιλίες, δεξίωση, δίνοντας παιχνίδια σε όλα τα παιδιά. Στο τέλος της βραδιάς οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, θα επιστρέψουν τα παιδιά στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και θα τα αποχαιρετήσουν, επιστρέφοντας ο καθένας στον αρχικό του προορισμό.

Σε όλους τους συμμετέχοντες της Κυριακής θα διανεμηθούν μπλουζάκια με το λογότυπο της εκδήλωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα σημαντικό μέρος του ποσού των χορηγιών που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου ΠΑΙ∆ΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS.

Χορηγοί Επικοινωνίας: TV 100/FM100, Rock Radio 104.7, Voria.gr

ήλωση συμμετοχής: 6937185455 . ∆ημόκας – 697427009 Γ. Κεσσόπουλος E-mail: contact@porscheclubhellas.gr

Με την παράκληση να δημοσιευτεί/αναρτηθεί

Πληροφορίες: EpiDirect, Λήδα Παπαδοπούλου, 2310 227 225, kcharisi@epidirect.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO