spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαγκόσμια πρεμιέρα για το CUPRA UrbanRebel Concept

Παγκόσμια πρεμιέρα για το CUPRA UrbanRebel Concept

Παγκόσμια πρεμιέρα για το CUPRA UrbanRebel Concept

Το CUPRA UrbanRebel Concept είναι γεγονός.

Θα αποκαλυφθεί πριν τα εγκαίνεια του CUPRA City Garage στο Μόναχο κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ).

Σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση, ο CEO της CUPRA, Wayne Griffiths θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την πιο ριζοσπαστική αντίληψη της μάρκας για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

Η CUPRA είναι μια αντισυμβατική μάρκα, βασισμένη στο συναρπαστικό στυλ και τις σύγχρονες επιδόσεις, που από την Βαρκελώνη εμπνέει τον κόσμο με προοδευτικά αυτοκίνητα και εμπειρίες. Λανσαρίστηκε το 2018 ως ανεξάρτητη μάρκα και έχει τη δική της εταιρική έδρα και εργαστήριο αγωνιστικών οχημάτων στο Martorell (Βαρκελώνη), καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων σημείων πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Το 2020, η μάρκα διατήρησε την ανοδική της τάση με αύξηση 11% και 27.400 πωληθέντα οχήματα, χάρη στο CUPRA Ateca και CUPRA Leon καθώς και στο λανσάρισμα του CUPRA Formentor, του πρώτου μοντέλου που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τη μάρκα. Το 2021, η CUPRA στοχεύει να αποδείξει ότι ο εξηλεκτρισμός και το sportiness ταιριάζουν τέλεια, με το λανσάρισμα των plugin hybrid εκδόσεων του CUPRA Formentor και του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου, του CUPRA elBorn. Το CUPRA Tavascan θα είναι το δεύτερο πλήρες ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας που θα λανσαριστεί στη αγορά το 2024.

H CUPRA θα συμμετάσχει φέτος στο ηλεκτροκίνητο offroad Πρωτάθλημα Extreme E. Επιπλέον είναι επίσημος automotive and mobility partner της FC Barcelona και premium χορηγός του World Padel Tour. H οικογένει CUPRA έχει δημιουργήσει μια ομάδα πρεσβευτών που μοιράζονται τις αξίες της μάρκας, όπως ο Γερμανός τερματοφύλακας Marc ter Stegen, oο ανερχόμενος σταρ του ποδοσφαίρου Ansu Fati, ο ηθοποιός του Hollywood Daniel Brühl, ο Σουηδός οδηγός αγώνων Mattias Ekström και τέσσερις από τους καλύτερους παίκτες padel στον κόσμο, μεταξύ άλλων.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO