spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣSpetses Mini Marathon

Spetses Mini Marathon

Spetses Mini Marathon

Η Kosmocar ήταν ο Επίσημος Συνεργάτης Μετακίνησης (Official Mobility Partner) της επετειακής συμβολικής σκυταλοδρομίας που διοργάνωσε το “Spetses Mini Marathon”, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

KOSMOCAR_03

Η σκυταλοδρομία, από την Αθήνα στις Σπέτσες, έγινε με αφορμή τόσο τη συμπλήρωση δέκα χρόνων του αγώνα, που αποτελεί πλέον ορόσημο για το νησί των Σπετσών και ένα από τα πιο σημαντικά μαζικά αθλητικά δρώμενα της χώρας, όσο και την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, στην οποία οι Σπέτσες διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο.

KOSMOCAR_04

Στη σκυταλοδρομία, που τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με τη συνεργασία της επιτροπής «Σπέτσες 2021», συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού καθώς και άνθρωποι που έχουν τιμήσει με τη συμμετοχή τους προηγούμενες διοργανώσεις του Spetses Mini Marathon. Το χαρακτηριστικό ήταν ότι ως «σκυτάλη» του αγώνα χρησιμοποιήθηκε η Σπετσιώτικη Σημαία και ένα κλαδί ελιάς, φόρος τιμής στον αγώνα για την εθνική παλιγγενεσία και ταυτόχρονα μήνυμα ειρήνης.

KOSMOCAR_05

Σε απόλυτη σύμπνοια με το πνεύμα του Spetses Mini Marathon, η σκυταλοδρομία ξεκίνησε από το Ο.Α.Κ.Α. με ποδηλασία, συνεχίστηκε για πολλά χιλιόμετρα με τη συμμετοχή δρομέων ενώ τη σκυτάλη για το τελικό δρομικό στάδιο στο νησί, πέρασε κολυμπώντας την απόσταση τριών χιλιομέτρων από την Κόστα στις Σπέτσες, ο πρώην πρωταθλητής του υγρού στίβου, Γιάννης Δρυμωνάκος.

KOSMOCAR_06

Για τις ανάγκες του αγώνα, η Kosmocar διέθεσε ένα στόλο οχημάτων από τις μάρκες Volkswagen, Audi και Skoda, που αποτελείτο τόσο από αμιγώς ηλεκτρικά όσο και plug-in υβριδικά μοντέλα. Ανάμεσά τους τα Volkswagen ID.3 και ID.4, το Audi e-tron Sportback και το Skoda Enyaq iV.

Τόσο η πλήρης απουσία ρύπων όσο και η αθόρυβη κίνηση των οχημάτων, αποτέλεσε την καλύτερη συνοδεία για τους αθλητές σε όλη τη διάρκεια της σκυταλοδρομίας, φροντίζοντας για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και τον ανεφοδιασμό τους με τα απαραίτητα για την ενυδάτωση και τη διατήρηση της ενέργειάς τους.

KOSMOCAR_07

Ανάμεσα στους δρομείς και εργαζόμενοι της Kosmocar, που θέλησαν να έχουν ενεργή συμμετοχή στην ξεχωριστή σκυταλοδρομία, καθώς και η πρωταθλήτρια τριάθλου Τζένη Μπουλμέτη, που τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει και διακριθεί πολλές φορές στο Spetses Mini Marathon, ως μέλος της Skoda Team Greece.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO