spot_img

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week

Η DS Automobiles συνεργάστηκε με τη Γαλλική EGONLab που ασχολείται με την υψηλή ραπτική στη μόδα και με το studio έρευνας και σχεδίασης Post Carbon Lab που έχει έδρα στο Λονδίνο, για να δημιουργήσει μια unisex σειρά ενδυμάτων. Η συλλογή ενδυμάτων που απορροφά το CO2 αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας Future Craft της DS που συνδυάζει τη γαλλική πολυτελή διάθεση του savoir- faire με καινοτόμα και βιώσιμα υλικά. Το concept της συλλογής Capsule αποτελείται από ένα bomber jacket, δύο t-shirts και μια καμπαρντίνα, ρούχα τα οποία έχουν υποστεί επεξεργασία με φωτοσυνθετική επικάλυψη και απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα, ενώ απελευθερώνουν οξυγόνο. Η συλλογή ρούχων Capsule απορροφά έως και 1.452 γραμμάρια CO2 σε 10 εβδομάδες, όπως ακριβώς κάνει μια βελανιδιά 6 ετών μέσα σε χρονικό διάστημα 6 μηνών. Και η DS Automobiles, με την αμιγώς ηλεκτρική της γκάμα E-TENSE, είναι ένας εκ των επίσημων συνεργατών στο Paris Fashion Week και η συλλογή ρούχων παρουσιάστηκε την ώρα του event της διοργάνωσης.

DS Paris Fashion Week_03

Η premium γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία DS Automobiles, δημιούργησε μια πρωτοποριακή και οικολογικά ευαισθητοποιημένη σειρά ενδυμάτων που απορροφά ενεργά το CO2.

Η συλλογή ενδυμάτων που απορροφά το CO2 αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας Future Craft της DS, συνδυάζοντας το γαλλικό πολυτελές savoir-faire με καινοτόμα και βιώσιμα υλικά. Με την απορρόφηση του διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, η σειρά των ρούχων υπογραμμίζει επίσης τη δέσμευση της DS για συνδυασμό οικολογικής συνείδησης και πολυτέλειας, κάτι που βρίσκεται στον πυρήνα της ηλεκτρικής γκάμας E-TENSE.

Δείτε το video με την  ξεχωριστή συλλογή ενδυμάτων

 

Η συλλογή βασίζεται στη συνεργασία της Γαλλικής Μάρκας με το Paris Fashion Week και παρουσιάζεται στη χρονική περίοδο του Fashion Week. Η unisex συλλογή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ανερχόμενη στο χώρο της υψηλής ραπτικής, EGONlab – η οποία εμφανίστηκε ως μέρος του SPHERE Showroom στο Paris Fashion Week πέρυσι – και του ερευνητικού στούντιο σχεδιασμού με έδρα το Λονδίνο, Post Carbon Lab.

Αποτελούμενο από ένα εμπνευσμένο από το Παρίσι bomber jacket, μια καμπαρντίνα παλτό και δύο μπλουζάκια, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη DS Automobiles από την EGONlab, τα ενδύματα της συλλογής διαθέτουν στοιχεία επεξεργασμένα από το Post Carbon Lab με τη φωτοσυνθετική επίστρωση, η οποία απορροφά διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα.

DS Paris Fashion Week_04

Η φωτοσυνθετική επίστρωση που δημιουργήθηκε από το Post Carbon Lab αποτελείται από ένα στρώμα ενεργών ινών στο ύφασμα των ρούχων που απορροφά διοξείδιο του άνθρακα και εκπέμπει οξυγόνο. Μέχρι στιγμής, κατά τη διάρκεια των 10 εβδομάδων από τη διαδικασία βαφής και επίστρωσης, η συλλογή Capsule έχει απορροφήσει 1.452 γραμμάρια CO2, την ίδια ποσότητα που απορροφά ένα δέντρο βελανιδιάς έξι ετών σε περίοδο περίπου έξι μηνών.

Το πλήρως ηλεκτρικό DS 3 CROSSBACK E-TENSE και το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 Plug-in Hybrid, προσφέρουν πρωτοποριακό στυλ και προηγμένες τεχνολογίες, με μηδενικές εκπομπές ρύπων και αυξημένη απόδοση αντίστοιχα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO