spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣBentley Flying Spur V8 και W12

Bentley Flying Spur V8 και W12

Bentley Flying Spur V8 και W12

Η Bentley Flying Spur W12 τιμήθηκε με τον τίτλο “Best Dream Machine” στα βραβεία Drivers’ Choice Awards για το 2021, του MotorWeek. Πρόκειται για το μακροβιότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα του κόσμου για το αυτοκίνητο, που παράγεται στις Η.Π.Α. και προβάλλεται από πολλά τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως. Από το 1981, το MotorWeek κρίνει τα καλύτερα στην αυτοκινητοβιομηχανία, εξετάζοντας τα από την οπτική του υποψήφιου αγοραστή, αξιολογώντας τις τάσεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες.

BENTLEY_Flying Spur W12 Award_03

Με περισσότερες από 40.000 Flying Spur στην κυκλοφορία, από το λανσάρισμα της το 2005, το ολοκαίνουργιο μοντέλο συνεχίζει να θέτει το πρότυπο ως το πιο επιτυχημένο υπερπολυτελές σπορ sedan στον κόσμο. Με μοναδικές λεπτομέρειες, όπως το πρώτο τρισδιάστατο δέρμα στην αυτοκινητοβιομηχανία ή η περιστρεφόμενη οθόνη Bentley και ένα πτυσσόμενο, φωτισμένο “Flying B” στο μπροστινό καπό, η Flying Spur δεν παύει να εντυπωσιάζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δημιουργός και οικοδεσπότης όλα αυτά τα χρόνια του MotorWeek, John Davis, σχολιάζει: «Η Bentley Flying Spur είναι ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται πλήρως στα όνειρά μας όταν πρόκειται για την άκρατη πολυτέλεια και τις κορυφαίες σπορ επιδόσεις. Επιταχύνει χωρίς κόπο έως 60 μίλια την ώρα σε λιγότερο από 4,0 δευτερόλεπτα, πράγμα που δεν είναι πραγματικά αρκετός χρόνος για να απολαύσεις τη σχολαστικά χειροποίητη αγκαλιά που σε φιλοξενεί, την καμπίνα της Flying Spur.»

BENTLEY_Flying Spur W12 Award_04

Με τέλεια ενσωμάτωση των καλύτερων στοιχείων της παραδοσιακής βρετανικής χειροτεχνίας και πρωτοποριακή τεχνολογία, η τρίτη γενιά Flying Spur είναι δικαιωματικά η νέα ναυαρχίδα της Bentley. Τολμηρός σχεδιασμός και πιο μυώδεις γραμμές εξωτερικά, συνδυάζονται με ένα απαράμιλλο εσωτερικό, πεμπτουσία της πολυτέλειας και της καινοτομίας. Κορυφαία υλικά, δέρμα, ξύλο και μέταλλο, συνδυάζονται σε ένα αισθητικά άψογο αποτέλεσμα που συμπληρώνεται από ευρύτατη γκάμα έξυπνου και διαισθητικού εξοπλισμού, προσαρμοσμένου στον οδηγό και τους επιβάτες.

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πλοήγησης με λεπτομερέστατους δορυφορικούς χάρτες και κορυφαία συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας συμπληρώνουν την αίσθηση απόλυτης άνεσης και πολυτέλειας.

Μέσα από μια γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού, όπως Rear Seat Entertainment tablets, επιλογές ήχου που περιλαμβάνουν το κορυφαίο σύστημα Naim for Bentley και ακόμη και την πολυτέλεια ενός ενσωματωμένου ψυγείου δύο φιαλών, η πίσω καμπίνα της Flying Spur είναι το ονειρεμένο μέρος εργασίας ή χαλάρωσης, στο δρόμο.

BENTLEY_Flying Spur W12 Award_05

Με επιλογή ανάμεσα στον εμβληματικό, διάσημο W12 κινητήρα ή τον πιο «πράσινο» V8, όλες οι Flying Spur παράγονται στο σπίτι της Bentley στο Crewe – το πρώτο εργοστάσιο ουδέτερου άνθρακα στον κόσμο για την παραγωγή υπερπολυτελών αυτοκινήτων. Εκεί, η μοναδική εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας αιχμής της Bentley, συνδυάζεται με την παραδοσιακή βρετανική χειροτεχνία με καινοτόμα χαρακτηριστικά, ωθώντας τα όρια βελτίωσης και προσοχής στη λεπτομέρεια σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα, για να δημιουργήσουν το καλύτερο υπερπολυτελές σπορ sedan που κατασκευάστηκε ποτέ.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO