spot_img

PEUGEOT e-208

PEUGEOT e-208

 

To PEUGEOT e-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην καηγορία «Ηλεκτρικό Εταιρικό Αυτοκίνητο» στα «Επιχειρηματικά Βραβεία 2021» που πραγματοποιήθηκαν για 6η διαδοχική χρονιά στο Παρίσι με πρωτοβουλία του περιοδικού «Kilomètres Entreprise».

 

9 βραβεία συνολικά απονεμήθηκαν από μία επιτροπή 14 δημοσιογράφων, η οποία αξιολόγησε 79 νέα αυτοκίνητα με κριτήριο την εταιρική τους χρήση. Στην κατηγορία «ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης» για το 2021, το PEUGEOT e-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο μεταξύ 11 ανταγωνιστών.

Trophees_KMS_03

Το PEUGEOT 208 έχει ήδη αποσπάσει 26 βραβεία από το λανσάρισμά του, συμπεριλαμβανομένου και του κορυφαίου βραβείου του ευρωπαϊκού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς». Το νέο PEUGEOT 208 αποτελεί ένα συνονθύλευμα του τελευταίου στυλιστικού κώδικα της μάρκας με τον καινοτόμο 3D πίνακα οργάνων PEUGEOT i-Cockpit®, της ασφάλειας και της απαράμιλλης αισθητικής. Παράλληλα, το μοντέλο προσφέρει τη δύναμη της επιλογής στον οδηγό, καθώς διατίθεται με τρείς κινητήρες: βενζίνης, πετρελαίου ή αμιγώς ηλεκτρικό.

Όπως δήλωσε ο Hugues de Laage – Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων Peugeot στη Γαλλία: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το PEUGEOT e-208 αναγνωρίστηκε ως «το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης» για το 2021. Είναι περίτρανη απόδειξη οτι το PEUGEOT 208 αναγνωρίζεται διεθνώς για την ποιότητα, την τεχνολογία και την πρακτικότητά του. Φιλοδοξούμε να συνεχίσει την ανοδική εμπορική πορεία του και το μερίδιο αγοράς του αυτή τη χρονιά, αφού έχει το καλύτερο κόστος χρήσης στην κατηγορία του».

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO