spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣAlfa Romeo Giulia είναι το “Best Car” για το 2021

Alfa Romeo Giulia είναι το “Best Car” για το 2021

Alfa Romeo Giulia είναι το “Best Car” για το 2021

Η Alfa Romeo Giulia ανακηρύσσεται “Best Car” στην κατηγορία της από το αναγνωστικό κοινό του Γερμανικού “Auto Motor und Sport”. Περισσότεροι από 101.000 αναγνώστες επέλεξαν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα ανάμεσα από 378 μοντέλα της Γερμανικής αγοράς.

alfa-romeo-giulia_03

 

Η Alfa Romeo Giulia κατακτά ακόμα ένα σημαντικό βραβείο, με την ανακήρυξη της ως “Best Car 2021” στα βραβεία του Γερμανικού περιοδικού “Auto Motor und Sport”. Το δυναμικό σπορ σεντάν, για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια, έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών του περιοδικού στην κατηγορίας του, λαμβάνοντας τη φετινή χρονιά το 22% των ψήφων και κερδίζοντας 14 άλλους ανταγωνιστές του. Αντίστοιχα η Alfa Romeo Stelvio κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

alfa-romeo-giulia_04

 

 

Η νέα επιτυχία της Giulia στα “Best Cars Awards”, επιβεβαιώνει τη σταθερή προτίμηση του Γερμανικού κοινού, που έχει αναγνωρίσει το μοντέλο της Alfa Romeo για το μοναδικό του στιλ, αλλά και τον ξεχωριστό οδηγικό του χαρακτήρα. Με τον σκληρό ανταγωνισμό της κατηγορίας να περιλαμβάνει τη φετινή χρονιά ακόμα 14 διεκδικητές, η Giulia χάρη και στις πρόσφατες αναβαθμίσεις που δέχθηκε το μοντέλο σε επίπεδο εργονομίας και προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS)  κατάφερε να παραμείνει η κορυφαία επιλογή.

 

alfa-romeo-giulia_05

 

Φέτος, περισσότεροι από 101.000 αναγνώστες έλαβαν μέρος στην 45η χρονιά του θεσμού “Best Cars” του Γερμανικού “Auto Motor und Sport”, έχοντας να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα μεταξύ 387 μοντέλων χωρισμένων σε 11 κατηγορίες. Λόγω της πανδημίας του COVID-19 η εκδήλωση απονομής ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO