spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤελετή παράδοσης στόλου οχημάτων

Τελετή παράδοσης στόλου οχημάτων

Τελετή παράδοσης στόλου οχημάτων

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα έλαβε χώρα η παράδοση του νέου Στόλου οχημάτων TOYOTA στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι. Κατά τη διάρκεια της παράδοσης ήταν παρών ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Μανώλης Κολυμπάδης, καθώς και ο. Διευθυντής Πωλήσεων & After Sales της Toyota Ελλάς, κ. Ισαάκ Χαζάν.

Η TOYOTA, ως ο πρώτος εταίρος Μετακίνησης (top Mobility partner) στην ιστορία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων, αποτελεί θερμό υποστηρικτή της  Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις. Στο πλαίσιο της υποστήριξης αυτής αλλά και του στόχου της να αποτελέσει αρωγό στη μετακίνηση όλων των ανθρώπων παγκοσμίως, η εταιρεία ανταποκρίθηκε στην ανάγκη της Επιτροπής για ασφαλή μεταφορά των Ολυμπιονικών και των μελών της Επιτροπής, παραχωρώντας 8 νέα οχήματα TOYOTA.

Toyota_03

Η συνεργασία της TOYOTA με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) για την εξυπηρέτηση αναγκών μετακίνησης, θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2024 και περιλαμβάνει οχήματα, υπηρεσίες και λύσεις μετακίνησης. H Toyota ξεκίνησε το ταξίδι με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) το 2017, με την ελπίδα ότι η δύναμη του αθλητισμού θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα για καλύτερη μετακίνηση για όλους και θα ενισχύσει το αίσθημα της ενότητας.

 Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος τόνισε: «Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε σήμερα τα οχήματα της Toyota στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για τις μεταφορές των αθλητών της Προολυμπιακής ομάδας αλλά και για παροχή βοήθειας στη μετακίνηση των Αθλητικών Ομοσπονδιών. Η συνεργασία μας με την Toyota ξεκίνησε το 2017 όπου ήταν επίσημος χορηγός της Λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πιονγκτσάνγκ 2018» και μετέπειτα για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», συνεισφέροντας τα μέγιστα στην επιτυχημένη μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας. Ευχαριστούμε και πάλι την κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία που είναι στο πλευρό μας και εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια».

Toyota_04

Με αφορμή την τελετή παράδοσης, ο κ. Αριστείδης Αραβανής, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάς, δήλωσε: “ Eίναι ιδιαίτερη τιμή για την Toyota αλλά και για εμένα προσωπικά να στηρίζω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, έναν σημαντικό φορέα στη χώρα μας για την ανάπτυξη, την προώθηση και προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος, του αθλητισμού και του ‘εύ αγωνίζεσθαι’. Η ολυμπιακή χορηγία και οι λύσεις μετακίνησης ενσαρκώνουν άριστα την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της μάρκας για ένα μέλλον με ελεύθερη μετακίνηση για όλους. Επιλέξαμε να παραδώσουμε στην Ε.Ο.Ε μία ευρεία γκάμα οχημάτων με πολυμορφικά van για την απρόσκοπτη και εύκολη μετακίνηση των αθλητών μας αλλά και εξηλεκτρισμένα μοντέλα LEXUS και TOYOTA ”.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO