spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣH Alfa Romeo Tonale είναι το Car Of The Year Awards 2021

H Alfa Romeo Tonale είναι το Car Of The Year Awards 2021

H Alfa Romeo Tonale είναι το Car Of The Year Awards 2021

 Οι αναγνώστες του δημοφιλούς Βρετανικού περιοδικού αυτοκινήτου, What Car?, έδωσαν το «Βραβείο Κοινού» στα φετινά βραβεία Car of the Year, στην Alfa Romeo Tonale. Πρόκειται για το μοναδικό βραβείο που δίνεται από το κοινό στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θεσμού, το οποίο σηματοδοτεί το πλέον πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο του 2021 για τους αγοραστές.

Alfa Romeo Tonale_03

Μετά την παρουσίαση της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019, το εντυπωσιακό πρωτότυπο -του οποίου lead exterior designer είναι ο ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής, Αλέξανδρος Λιώκης- κατέκτησε το κοινό με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, η οποία προϊδεάζει το μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιαστεί στο τέλος του έτους. 

Alfa Romeo Tonale_04

Ο Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού What Car?, κ. Steve Huntingford, δήλωσε σχετικά: «Συνήθως έχουμε μεγάλη μάχη για το «Βραβείο Κοινού» του What Car?. Αυτή τη χρονιά όμως, η Tonale, κέρδισε με διαφορά, κατακτώντας διπλάσιες ψήφους σε σχέση με το αυτοκίνητο που ήρθε δεύτερο στις προτιμήσεις του κοινού. Είναι ξεκάθαρο πως το κοινό είναι ενθουσιασμένο με την ιδέα ενός νέου SUV με το σήμα της Alfa Romeo, και κοιτώντας κανείς το πρωτότυπο είναι εύκολο να καταλάβουμε αυτόν τον ενθουσιασμό.»

Alfa Romeo Tonale_05

«Το πρωτότυπο Tonale σηματοδοτεί το μέλλον της Alfa Romeo, με το αυτοκίνητο παραγωγής να αποτελεί το πρώτο plug-in hybrid μοντέλο στην ιστορία της μάρκας. Είναι συγκινητικό να βλέπουμε πως ο συνδυασμός ομορφιάς και χρηστικότητας ενθουσίασε το κοινό, όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι και εκείνοι τόσο ανυπόμονοι, όσο και εμείς για να δούμε το μοντέλο παραγωγής στο δρόμο».

Arnaud Leclerc, Επικεφαλής της Alfa Romeo για την περιοχή EMEA

Alfa Romeo Tonale_06

Το πρωτότυπο Tonale σχεδιάστηκε στο Centro Stile Alfa Romeo, με τον Έλληνα σχεδιαστή Αλέξανδρο Λιώκη να συμμετέχει στη δημιουργία του ως lead exterior designer. Εκφράζοντας μέσω ενός απόλυτα σύγχρονου τρόπου χαρακτηριστικά στοιχεία από την πλούσια σχεδιαστική κληρονομιά της μάρκας, η Tonale συνθέτει ένα απόλυτα δυναμικό, αλλά και ισορροπημένο SUV που παράλληλα με την σπορ παράδοση της Alfa Romeo, φέρνει και τη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης με ένα τρόπο εστιασμένο στην οδηγική απόλαυση και την προστασία του περιβάλλοντος.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO