spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο βραβείο CompanyBest 2020 πήγε στη Skoda

Το βραβείο CompanyBest 2020 πήγε στη Skoda

Το βραβείο CompanyBest 2020 πήγε στη Skoda

Άλλο ένα άλμα από τη Skoda, η οποία κατέκτησε το βραβείο “CompanyBest 2020”, του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest. Η βράβευση αυτή αναγνωρίζει την ανάπτυξη της SKODA στις διεθνείς αγορές και την παρουσίαση και εφαρμογή καινοτόμων διαδικασιών που βελτιώνουν την παραγωγική διαδικασία και εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του πελάτη. Ανάμεσα στους 31 έγκριτους δημοσιογράφους του AutoBest συμμετέχει και ο Γιάννης Σταυρόπουλος από την Ελλάδα και το διαδικτυακό/έντυπο “motori”. Και βέβαια, η SKODA OCTAVIA βρίσκεται ήδη στην τελική λίστα των υποψήφιων μοντέλων για το βραβείο “Best Buy Car of Europe 2021” του AutoBest.  

Skoda_03

Ο ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός AutoBest, που αποτελείται από 31 έγκριτους δημοσιογράφους αυτοκινήτου από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και ο κ. Γιάννης Σταυρόπουλος από την Ελλάδα και το διαδικτυακό/έντυπο “motori”, απονέμει το βραβείο “CompanyBest 2020” στη SKODA AUTO. Σύμφωνα με ανακοίνωση του AutoBest, το βραβείο απονέμεται ως «αναγνώριση της δυναμικής ανάπτυξης της SKODA σε πολλές αγορές παγκοσμίως και των καινοτόμων διαδικασιών που έχει παρουσιάσει στην παραγωγή οχημάτων». Αξίζει να αναφερθεί ότι η SKODA OCTAVIA βρίσκεται ήδη στην τελική φάση του AutoBest, ως ένα από τα υποψήφια μοντέλα για το βραβείο “Best Buy Car of Europe 2021”, του πιο προβεβλημένου ετήσιου βραβείου του οργανισμού.

Skoda_04

Το βραβείο CompanyBest 2020 αποτελεί επιβράβευση της εντυπωσιακής ανάπτυξης της SKODA στις διεθνείς αγορές και της εφαρμογής καινοτόμων ιδεών στην παραγωγή. Εκτός από το έργο ψηφιοποίησης «dProduction» που έχει ολοκληρωθεί και εφαρμόζεται ήδη στο εργοστάσιο του Kvasiny, καθοδηγώντας ψηφιακά το εργατικό δυναμικό στην παραγωγή, την τεκμηρίωση και τον ποιοτικό έλεγχο, τα μέλη του AutoBest επαίνεσαν επίσης τον τρόπο με τον οποίο η μάρκα έχει υλοποιήσει στη Mladá Boleslav την ταυτόχρονη κατασκευή μοντέλων που βασίζονται σε δύο τελείως διαφορετικές πλατφόρμες, τις MQB και MEB, μία για «συμβατικά» και μία για ηλεκτρικά οχήματα αντίστοιχα, σε μία κοινή γραμμή παραγωγής. Επιπλέον, η SKODA OCTAVIA, το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις της μάρκας, είναι ένας από τους φιναλίστ για το “Best Buy Car of Europe 2021”, με το νικητή να ανακοινώνεται στα μέσα Δεκεμβρίου.

Skoda_05

Αναλύοντας το σκεπτικό της απονομής του βραβείου «CompanyBest 2020» στη SKODA AUTO, τα μέλη του AutoBest σχολίασαν την εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της μάρκας και τον αριθμό των νέων ταξινομήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πάνελ επαίνεσε επίσης τη SKODA για τον ελκυστικό σχεδιασμό των μοντέλων της, την προσθήκη στη γκάμα της λύσεων που εστιάζουν στις ανάγκες του πελάτη, τα πρακτικά χαρακτηριστικά Simply Clever της μάρκας και τις τεχνολογικές της καινοτομίες. Η SKODA κέρδισε επίσης τους κριτές με την ικανότητά της στη διαδικασία παραγωγής. Στο εργοστάσιο στη Mladá Boleslav, η SKODA  ξεκίνησε την παραγωγή του ENYAQ iV, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ για ηλεκτρικά μοντέλα παράλληλα με τα μοντέλα OCTAVIA και KAROQ που βασίζονται στην MQB, το ένα δίπλα στο άλλο, στην ίδια γραμμή παραγωγής και με μέγιστη ευελιξία.

Skoda_06

Αξίζει να σημειωθεί ότι η SKODA κερδίζει κάποια διάκριση από τον οργανισμό AUTOBEST για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πέρυσι, η Laura, η ψηφιακή βοηθός του οδηγού μέσω του συστήματος Infotainment, τιμήθηκε με το βραβείο «SmartBest», καθώς θεωρήθηκε η καινοτομία της χρονιάς, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό στον τομέα της αλληλεπίδρασης μεταξύ του οδηγού και της τεχνητής νοημοσύνης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO