spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠέντε στα δέκα η Audi

Πέντε στα δέκα η Audi

Πέντε στα δέκα η Audi

Η Audi κυριάρχησε με πέντε νίκες σε δέκα κατηγορίες στα «βραβεία αναγνωστών» του περιοδικού Auto Motor und Sport. Αναδείχθηκε πολυνίκης στην ετήσια ψηφοφορία των αναγνωστών του Auto Motor und Sport για το design των νέων μοντέλων. Ειδικότερα, τα A1 citycarver, A3, A5, RS 6 και Q3 Sportback κατέκτησαν την πρώτη θέση και τιμήθηκαν με το βραβείο «Autonis», όπως ονομάζεται το σχετικό έπαθλο. Περισσότεροι από 16.000 αναγνώστες συμμετείχαν στην ψηφοφορία, με τον Head of Design Marc Lichte να δηλώνει: «Στην Audi, θεωρούμε το design ως κυρίαρχο στοιχείο επιλογής στην αγορά ενός νέου μοντέλου».

AUDI_03

Η Audi κατέκτησε πέντε από τα δέκα βραβεία “Autonis”, που απονέμονται κατόπιν ψηφοφορίας των αναγνωστών του περιοδικού Auto Motor und Sport. Ο ετήσιος θεσμός του περιοδικού δίνει βήμα στους αναγνώστες του, οι οποίοι αναδεικνύουν και τιμούν τα καλύτερα νέα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, με τα υποψήφια μοντέλα κάθε χρόνο να ξεπερνούν τα εκατό.

Το Audi A1 citycarver κέρδισε τη νίκη στην κατηγορία των μικρών, με 33% των ψήφων. Το μοντέλο, που λανσαρίστηκε και στην Ελλάδα μέσα στη χρονιά, φέρει ατόφια την εταιρική εικόνα της μάρκας ενώ χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα από μια εξαιρετικά στιβαρή εμφάνιση, με off-road σχεδιαστικά στοιχεία και πιο ψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης, που εντυπωσίασαν τους αναγνώστες του περιοδικού.

AUDI_04

Στην κατηγορία των compact μοντέλων, νικητής αναδείχθηκε το νέο Audi A3. Το 19,6% των αναγνωστών επέλεξε το premium compact μοντέλο, το οποίο είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι και στη χώρα μας. Ειδικά οι προβολείς LED Matrix σε συνδυασμό με τα ψηφιακά φώτα ημέρας και η υλοποίηση με LED μίας εξατομικευμένης φωτιστικής υπογραφής για κάθε Α3, ήταν από τα στοιχεία που εντυπωσίασαν τους αναγνώστες-ψηφοφόρους.

AUDI_05

Στην κατηγορία των compact SUV, το 24,4% των αναγνωστών ψήφισαν υπέρ του Audi Q3 Sportback. Εδώ, τα στοιχεία που εντυπωσίασαν ήταν η φόρμα Sportback με τις μυώδεις εξωτερικές γραμμές, που χαρακτηρίστηκε ως μία διαφορετική προσέγγιση στην κατηγορία, με το μοντέλο να δείχνει πιο coupé και πιο μεγάλο λόγω και της χαμηλής γραμμής οροφής.

AUDI_06

Το νέο Audi A5 στη μεσαία κατηγορία εντυπωσίασε με την επιβλητική και κομψή εξωτερική του  εμφάνιση, συγκεντρώνοντας το 36,3% των ψήφων. Το Singleframe με το ένθετο με μοτίβο κηρήθρας είναι πιο επίπεδο και κάπως ευρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο ενώ οι αεραγωγοί πάνω από τη μάσκα θυμίζουν το κλασικό Audi Sport quattro του 1984.

AUDI_07

Το Audi RS 6 Avant ψηφίστηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία των μεγάλων μοντέλων. Ένα πολύ πιο επίπεδο Singleframe, ένα αμάξωμα διευρυμένο κατά περίπου 40 χιλιοστά με ακόμα πιο εκτεταμένους θόλους τροχών και έναν προφυλακτήρα ειδικά για RS με οπίσθιο διαχύτη και οβάλ απολήξεις εξάτμισης αριστερά και δεξιά, δημιούργησε ένα ακαταμάχητο σχεδιαστικά σύνολο που απέσπασε το 22,6% των ψήφων.

AUDI_08

«Πέντε βραβεία στα δέκα, πέντε διαφορετικά μοντέλα αλλά κάθε ένα από αυτά έχει το δικό του ρόλο στη γκάμα της Audi και τον δικό του χαρακτήρα», δήλωσε ο Head of Design, Marc Lichte, ο οποίος παρέλαβε τα πέντε τρόπαια εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας σχεδιασμού. «Στην Audi, το design είναι ο πρωταρχικός λόγος για αγορά. Καταλαβαίνετε πόσο εξαιρετικά σημαντικό είναι για μας ως premium μάρκα ο σχεδιασμός των μοντέλων μας όχι μόνο να μας συναρπάζει, αλλά και ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις των πελατών μας. Η μεγάλη επιτυχία στα βραβεία “Autonis” αποτελεί για μας μία τεράστια επιβεβαίωση του έργου μας.»

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO