spot_img

INFINITI Lounge

INFINITI Lounge

Το INFINITI Lounge άνοιξε και επισήμως τις πύλες του μέσα στην Nissan Gallery, στην παγκόσμια έδρα της Nissan, στην Yokohama. Ο συγκεκριμένος εκθεσιακός χώρος, που είναι  αφιερωμένος στην πολυτελή μάρκα, περιλαμβάνει δύο από τα πιο εμβληματικά οχήματα προχωρημένης σχεδιαστικής αντίληψης  της INFINITI, συμπεριλαμβανομένου του προσφάτως αποκαλυφθέντος  QX60 Monograph που “προμηνύει” την έλευση ενός  SUV που θα αποκαλυφθεί το επόμενο έτος, αλλά  και του πρωτότυπου Q Inspiration sedan που παρουσιάζει μια συναρπαστική κατεύθυνση για το εμπορικό σήμα της INFINITI.

Infiniti lounge_03

Στο μέλλον θα εκτεθούν και άλλα οχήματα της πολυτελούς μάρκας, ενώ το πρόγραμμα με τα αυτοκίνητα που θα εκτεθούν κατά περιόδους,  θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο. 

Infiniti lounge_04

Η αισθητική σχεδίαση του  INFINITI Lounge είναι εμπνευσμένη από τις φημισμένες διεθνείς εκθέσεις  αυτοκινήτων  της μάρκας,  που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες Kengo Kuma, των οποίων ο απρόσκοπτος συνδυασμός της φύσης με την  τεχνολογία  έχει γοητεύσει το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η Nissan Gallery προσελκύει περίπου 1,25 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως (με βάση τα δεδομένα πριν από την πανδημία COVID-19).

Infiniti lounge_06

Ο χώρος χρησιμεύει ως βάση για τη διάδοση των προϊόντων και των εταιρικών πληροφοριών της Nissan μέσω test drives και εκθέσεων όπου o επισκέπτης μπορεί να εξοικειωθεί με  αυτοκίνητα και  τεχνολογίες αιχμής,  σε ένα χαλαρό περιβάλλον και με μια ποικιλία εκδηλώσεων που μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά και οι ενήλικες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO