spot_img

Honda Jazz e:HEV

Η τελευταία γενιά του Honda Jazz περιλαμβάνεται στη λίστα με τους επτά φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο ‘Best Buy Car of Europe’ του διαγωνισμού AUTOBEST 2021.Το Jazz, που κυκλοφορεί αποκλειστικά σε υβριδική έκδοση, λανσαρίστηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά και είναι ένα σημαντικό μοντέλο στη δέσμευση της Honda να εξηλεκτρίσει το 100% των Ευρωπαϊκών mainstream μοντέλων της μέχρι το 2022.

Είναι η τρίτη φορά που ένα μοντέλο Honda προτάσσεται από τον οργανισμό  AUTOBEST. Προηγούμενες υποψηφιότητες που μετείχαν στην τελική λίστα ήταν το HR-V, το 2016, και το Civic, το 2018. Τα βραβεία AUTOBEST απονέμονται κατά την κρίση 31 εκ των πιο διακεκριμένων συντακτών του ειδικού Τύπου από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι επιλέγουν το αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την καλύτερη συνολική πρόταση, για μία ευρεία γκάμα Ευρωπαίων πελατών. 

Honda_Jazz_03

 Τα Jazz e:HEV και Jazz Crosstar e:HEV θέτουν νέα πρότυπα στη σχεδίαση αυτοκινήτου και την προηγμένη ηλεκτροκίνηση. Η τελευταία γενιά Jazz υπόσχεται μία αβίαστη οδηγική εμπειρία με άμεση απόκριση και αποδοτική λειτουργία, συμπληρώνοντας το κορυφαία επίπεδα ευρυχωρίας, άνεσης και χρηστικότητας που το χαρακτηρίζουν. Τα νέα μοντέλα αποτελούν τμήμα της νέας σειράς e:TECHNOLOGY της Honda, και είναι τα πρώτα από τα έξι εξηλεκτρισμένα μοντέλα τα οποία η Honda προγραμματίζει να λανσάρει στην Ευρώπη μέχρι το 2022.

Το σύστημα e:HEV δημιουργήθηκε για το Jazz στοχεύοντας σε μία ακόμα πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία. Περιλαμβάνει δύο ηλεκτροκινητήρες υψηλής πυκνότητας ισχύος (ειδική ισχύς), ένα βενζινοκινητήρα 1.5L i-VTEC, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα καινοτόμο κιβώτιο μιας σχέσης μετάδοσης, τα οποία συνεργάζονται αρμονικά με σκοπό τη βέλτιστη ισορροπία οικονομίας / επιτάχυνσης. Την ίδια στιγμή, η διαισθητική τεχνολογία και η αδιάλειπτη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου εντάσσονται εύκολα στην καθημερινή ζωή των χρηστών, ενώ  η ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών infotainment, περιλαμβάνει τον προσωπικό βοηθό Honda Personal Assistant και την εφαρμογή My Honda+ app.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO