spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤα PEUGEOT e-208 και 2008 στην κορυφή

Τα PEUGEOT e-208 και 2008 στην κορυφή

Τα PEUGEOT e-208 και 2008 στην κορυφή

Τα βραβεία του περιοδικού «l’Automobile et l’Entreprise» έλαβαν χώρα στο Παρίσι στις 20 Οκτωβρίου 2020 όπου η Peugeot βραβεύτηκε για το νέο ηλεκτρικό PEUGEOT e-208, το νέο PEUGEOT 2008 καθώς και για την μάρκα η οποία ψηφίστηκε ως “πιο αγαπητή μάρκα”.

Tο περιοδικό «L’Automobile & l’Entreprise» κατέχει ηγετική θέση στο επιχειρηματικό πλαίσιο της Γαλλίας, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα του τομέα διαχείρισης εταιρικών στόλων οχημάτων.

PEUGEOT_03

Τα βραβεία του περιοδικού διεξήχθησαν υπό μία επιτροπή 17 διευθυντών διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων και συντακτών του περιοδικού, οι οποίοι αποφάνθηκαν για τα μοντέλα που θα βραβευθούν έπειτα από πλήθος δοκιμών αυτοκινήτων όλων των μαρκών στο Jean-Pierre Beltoise στο Παρίσι ένα μήνα νωρίτερα.

Για το PEUGEOT e-208, το βραβείο «Καλύτερο Ηλεκτρικό Ηatchback» είναι ακόμη ένας τίτλος μεταξύ πολλών άλλων που έχει ήδη κατακτήσει μετά από την βράβευσή του ως Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020.

PEUGEOT_004

Το PEUGEOT 2008 λαμβάνει το βραβείο «καλύτερο SUV με κινητήρες εσωτερικής καύσης»,  γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχία του μοντέλου που ενώ λανσαρίστηκε πριν από λίγους μήνες, είναι ήδη στην κορυφή των πωλήσεων στη Γαλλία.

Το τρίτο βραβείο το έλαβε η PEUGEOT στην κατηγορία «Πιο Αγαπητή Μάρκα» από τους διευθυντές διαχείρισης στόλου εταιρικών οχημάτων. Αυτό το βραβείο απευθύνεται στους κατασκευαστές με βάση τις καινοτομίες τους, την ενεργειακή μετάβαση της μάρκας, το Value for Money (σχέση αξίας/τιμής) και την προσαρμοστικότητα της μάρκας στις ανάγκες των πελατών της.

PEUGEOT_05

Ο κύριος Hugues de Laage, Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων PSA δήλωσε «Είναι πολύ τιμητικό να λαμβάνουμε δύο βραβεία για τα νέα μας μοντέλα: το ηλεκτρικό PEUGEOT e-208 και το PEUGEOT 2008. Επίσης, είμαστε ιδιάιτερα υπερήφανοι για το βραβείο της πιο «αγαπητής μάρκας», το οποίο είναι αποτέλεσμα της άψογης σχέσης και συνεργασίας μας με τους πελάτες μας».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO