spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣH Abarth στην πίστα με τις Yamaha YZR-M1

H Abarth στην πίστα με τις Yamaha YZR-M1

H Abarth στην πίστα με τις Yamaha YZR-M1

Με αφορμή την αποκάλυψη του νέου 595 Monster Energy Yamaha – που παρουσιάζεται μαζί με το 595 Scorpioneoro μέσω του διαδικτύου σήμερα, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου- η  Abarth επιστρέφει στη ζελατίνα των YZR-M1 που θα οδηγήσουν οι Maverick Viñales και Valentino Rossi της Monster Energy Yamaha MotoGP Team στον αγώνα “TISSOT Emilia-Romagna and Riviera di Rimini Grand Prix”. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πίστα του Misano, η οποία έχει πάρει το όνομα του αδικοχαμένου αναβάτη Marco Simoncelli, το προσεχές Σαββατοκύριακο 18 – 20 Σεπτεμβρίου.

Abarth 595_03

Ο κ. Luca Napolitano, Επικεφαλής για την περιοχή ΕΜΕΑ των Fiat, Lancia και Abarth, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τη συνεργασία μεταξύ των Abarth και Monster Energy Yamaha MotoGP Team: «Η σχέση μας με την Yamaha ξεκινά το 2015 και με την παρουσίαση της νέας ειδικής έκδοσης –που εξελίξαμε μαζί- θέλουμε να ενδυναμώσουμε περαιτέρω αυτή τη φιλιά. Το να έχουμε το λογότυπο μας στις μηχανές των Valentino και Maverick -σε αυτό τον αγώνα που συμπίπτει χρονικά με την παρουσίαση του 595 Monster Energy Yamaha– αποτελεί έναν τρόπο να γιορτάσουμε αυτή τη φιλία που βασίζεται στις κοινές μας αξίες, αυτές των επιδόσεων, των αγώνων, της τεχνολογίας, αλλά και της οδηγικής απόλαυσης.»

Abarth 595_04

Οι φίλοι των αγώνων μοτοσυκλέτας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το λογότυπο της Abarth στη ζελατίνα των μηχανών της Monster Energy Yamaha MotoGP προς τιμή του νέου Abarth 595 Monster Energy Yamaha, ενός δυναμικού μοντέλου περιορισμένης παραγωγής το οποίο τιμά τη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών. Τα χρώματα του μοντέλου στο αμάξωμα και στο εσωτερικό είναι εμπνευσμένα από τα γραφικά που φέρει η YZR-M1 Monster Energy Yamaha MotoGP 2020, με τη προσθήκη της «νυχιάς» της Monster στο καπό να τονίζει τη νέα συνεργασία με το γνωστό ενεργειακό ποτό. 

Abarth 595_05

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα τιμήσει το νέο μοντέλο και ο αναβάτης της νέας χιλιετίας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του “eSport MotoGP”, Trastevere73, ο οποίος θα οδηγήσει τη νέα συλλεκτική έκδοση της Abarth. Με αφετηρία το Misano, ο Lorenzo Daretti (“Trastevere73”) θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου με το 595 Monster Energy Yamaha, με τελικό προορισμό την ιστορική βάση της Abarth, την πόλη του Τορίνο. Στη διαδρομή ο Lorenzo θα συνοδεύεται από τη διαδικτυακή κοινότητα της Abarth που θα μπορεί να ακολουθεί ηλεκτρονικά το ταξίδι, αλλά και να θέτει ερωτήσεις στον οδηγό οι οποίες θα απαντηθούν από τον Πρωταθλητή και τον κ. Napolitano με την άφιξη του αυτοκινήτου στο κέντρο της Abarth.

Η συνεργασία της Abarth και της Yamaha συνεχίζει να είναι το ίδιο ισχυρή, βασισμένη στην κοινή αγάπη για κάθε μορφής αγώνες και την υποστήριξη αρκετών δυναμικών ειδικών εκδόσεων όπως: το Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition (2015), το διθέσιο Abarth 695 biposto Yamaha Factory Racing Edition (2015) και το Abarth 695 XSR Yamaha (2017).

Abarth 595_06

Σήμερα η σκυτάλη περνάει στο νέο Abarth 595 Monster Energy Yamaha -το οποίο θα κατασκευαστεί σε 2.000 μονάδες- και θα συνεχίσει το ταξίδι με επιπλέον δύναμη από τη νέα συνεργασία με το ενεργειακό ποτό Monster, το οποίο επίσης μοιράζεται το πάθος για τις προκλήσεις και τους αγώνες με την Abarth και τη Yamaha.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO