spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου

Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου

Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου

Με την εμφάνισή του στην Auto China 2020, το νέο EV crossover  αναμένεται να ενθουσιάσει και να εμπνεύσει το κοινό, χάρη στις ευφυείς τεχνολογίες της Nissan.Το ολοκαίνουργιο EV crossover Nissan Ariya,  θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Κίνα, αυτό το μήνα, στην έκθεση Auto China 2020, καθώς η Nissan παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες, προϊόντα και τεχνολογίες της με στόχο την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών, στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο.

Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο της Nissan θα αναδειχθούν τα οφέλη του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και συνδέονται με την κοινωνία.

Ενδεικτικά, στον εκθεσιακό χώρο της Nissan θα βρίσκονται:

Nissan_03

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover Nissan Ariya

Το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya θα παρουσιαστεί δημόσια για πρώτη φορά εκτός  Ιαπωνίας, μετά από την πρόσφατη αποκάλυψή του στην Yokohama. Αυτό το δυνατό και ευρύχωρο crossover SUV, προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε οδηγό και επιβάτες, παρέχοντας κορυφαία επίπεδα άνεσης, ελέγχου και ασφάλειας. Το Ariya δημιουργεί μια νέα ταυτότητα και σχεδιαστική έκφραση για τα ηλεκτρικά οχήματα της Nissan. Το Nissan Ariya αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα στα τέλη του επόμενου έτους.

Nissan_04

GT-R50 από την Italdesign

Το GT-R50 της Italdesign είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ Nissan και Italdesign. Συνδυάζοντας τη δύναμη και την τέχνη, το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής,  δημιουργήθηκε με αφορμή την 50ή επέτειο του Nissan GT-R.

Nissan_005

Formula E

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Nissan Formula E θα παρουσιαστεί στην φετινή Auto China 2020. Η ομάδα της Nissan κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην σεζόν του πρωταθλήματος των αμιγώς ηλεκτρικών μονοθέσιων,  που ολοκληρώθηκε μόλις πρόσφατα.

Nissan_06

Altima, Qashqai και X-Trail με το ProPILOT

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Nissan θα απολαύσουν επιδείξεις των τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility, συμπεριλαμβανομένου του ProPILOT, μιας τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης για χρήση σε κυκλοφορία σε μια  λωρίδα κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομους, που εξοπλίζει το sedan Altima και τα SUV Qashqai και X-Trail.

Nissan_07

“Ζώνη εμπειρίας” Nissan Intelligent Mobility

Το περίπτερο θα διαθέτει μια “ζώνη εμπειρίας” του Nissan Intelligent Mobility, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν βαθύτερα τις τεχνολογίες της εταιρείας. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την εμπειρία μια συναρπαστικής οδήγησης, μαζί με τις τελευταίες τεχνολογίες ασφάλειας της Nissan, τις τεχνολογίες του Nissan Connect, καθώς και έναν προσομοιωτή e-POWER.

Η συνέντευξη τύπου της Nissan στην Auto China 2020 έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO