spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο KONA Hybrid καινοτομεί ξανά

Το KONA Hybrid καινοτομεί ξανά

Το KONA Hybrid καινοτομεί ξανά

 

Το ολοκαίνουριο KONA Hybrid 1,6 141hp 6-DCT συνδυάζει την πολυβραβευμένη, πλήρη υβριδική τεχνολογία του IONIQ και την πολυβραβευμένη σχεδίαση της οικογένειας ΚΟΝΑ. Είναι το μοναδικό compact SUV της αγοράς που συνδυάζει πλήρη υβριδική τεχνολογία με 141 ίππους, κορυφαία ροπή 27 κιλών και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Για πολλούς σχεδιαστικούς θεσμούς, αποτελεί ένα από τα ομορφότερα και καλοσχεδιασμένα SUV που κυκλοφόρησαν ποτέ στους δρόμους.

Με εκτεταμένη χρήση αποκλειστικής ηλεκτροκίνησης, εντός πόλης το Kona Hybrid επιτυγχάνει 45% χαμηλότερη κατανάλωση από μικρούς turbo κινητήρες, ενώ η υβριδική μπαταρία τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου καλύπτεται από την κορυφαία στην κατηγορία Εργοστασιακή Πανευρωπαϊκή Εγγύηση 8 ετών.

Galanomati_Marietta_03

H Hyundai Ελλάς για πρώτη φορά αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο Kona Hybrid στα ψηφιακά και έντυπα Mέσα με μια Ελληνίδα αθλήτρια, την κα Μαριέττα Γαλανομάτη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Νο1 στην Παγκόσμια κατάταξη Kick Boxing point fighting.

Η κα Γαλανομάτη το 2012 σε ηλικία 12 ετών έγινε η νεότερη αθλήτρια αναγνωρισμένης ομοσπονδίας που κέρδισε Black Belt 1st Dan. Το 2013, η κα Γαλανομάτη κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της σε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Οι γιατροί αρχικώς της έδιναν περιορισμένη ελπίδα για οποιαδήποτε κινητικότητα και καθολική απαγόρευση αθλητικής δραστηριότητας εκτός από ήπια κολύμβηση. Μετά από πολλούς σκληρούς μήνες ανάρρωσης, η κα Γαλανομάτη πήρε την απόφαση να μην εγκαταλείψει το όνειρό της και το άθλημα που αγαπούσε και έτσι το 2014 κατάφερε να επιστρέψει. Κέρδισε ξανά το Κύπελλο Ελλάδος και εντάχθηκε στην Εθνική μας Ομάδα. Αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2017 και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2018. Από τότε, η κα Γαλανομάτη έχει κατακτήσει όλα τα Παγκόσμια τουρνουά που έχει συμμετάσχει, ένα επίτευγμα που δεν είχε καταφέρει ποτέ πριν καμία Ελληνίδα αθλήτρια. Το καλοκαίρι του 2019 κατέκτησε την #1 θέση στην 1η Πανευρωπαϊκή Πανεπιστημιάδα Πολεμικών Τεχνών, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεπ της Κροατίας και αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Galanomati_Marietta_04

«Η Μαριέττα με την ατσάλινη θέληση και απαράμιλλη αυτοπειθαρχία της, υπερνίκησε τρομερές προσωπικές αντιξοότητες και σήκωσε την Ελληνική σημαία στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια βάθρα, στο άθλημα που αγαπά. Στη Hyundai αγαπούμε το πνεύμα αυτό που χαρακτηρίζει εξάλλου και τον ιδρυτή της : να μην θεωρούμε καμία πρόκληση αδύνατη και κανένα όνειρο άπιαστο. Το ΚΟΝΑ Hybrid είναι ένα τέτοιο παράδειγμα – ποιός θα φανταζόταν την πιο πολυβραβευμένη SUV σχεδίαση να συναντά την πλήρη υβριδική τεχνολογία στην απολαυστικότερη εκδοχή της! Επιλέξαμε λοιπόν τη Μαριέττα για να κοσμήσει αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο στο εξώφυλλό του, και την ευχαριστούμε που μας έκανε διπλά υπερήφανους» δήλωσε ο κ. Νάσος Δέδες, Διευθυντής Marketing της Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO