spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣStart engine για το Casa Seat

Start engine για το Casa Seat

Start engine για το Casa Seat

Η CASA SEAT ανοίγει ψηφιακά, για πρώτη φορά τις πόρτες της στον κόσμο και αποκαλύπτει όλα όσα θα προσφέρει μετά τη φυσική έναρξη λειτουργίας της, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες εβδομάδες. Μέσω διαδικτυακών εγκαινίων με τη συμμετοχή των στελεχών της SEAT, του τερματοφύλακα της FC Barcelona Marc ter Stegen και του σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Lázaro Rosa-Violán, η SEAT παρουσιάζει το νέο χώρο, που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης, στη γωνία Paseo de Gracia και Avenida Diagonal.

casa Seat_03

Με οικοδεσπότη την δημοσιογράφο Ainhoa Arbizu, η ψηφιακή παρουσίαση σηματοδοτεί τα εγκαίνια της CASA SEAT, γεγονός ορόσημο για τη μάρκα, στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου ιδρύθηκε πριν από 70 χρόνια. Ο χώρος πρόκειται να γίνει κόμβος αστικής κινητικότητας, ένας από τους στρατηγικούς πυλώνες της SEAT. Επίσης αποτελεί ιδανικό χώρο για την CUPRA, όπου θα παρουσιάζει και θα προωθεί τα νέα της προϊόντα. Αυτό το κέντρο εμπειρίας της μάρκας θα είναι ο χώρος όπου θα προβάλλονται έργα εμπνευσμένα από τη έντονη κινητικότητα και τον αστικό πολιτισμό της Βαρκελώνης.

Όσοι παρακολουθήσουν την ψηφιακή παρουσίαση, θα πάρουν μία πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να προσφέρει ο χώρος των 2.600 m2. Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε με τη φιλοδοξία να γίνει κόμβος για τον επανασχεδιασμό της μελλοντικής κινητικότητας και με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίσει τις σημερινές προκλήσεις μέσω της συν-δημιουργίας λύσεων σε συνεργασία με διαφορετικούς ενδιαφερόμενους.

casa Seat_04

Το μέλλον χτυπά στην καρδιά της Βαρκελώνης

Η σύλληψη της ιδέας των μελλοντικών μοντέλων SEAT και CUPRA και όλων των νέων χαρακτηριστικών του Urban Mobility unit θα πραγματοποιηθεί και θα παρουσιαστεί στη CASA SEAT, ειδικά στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, όπου υπάρχει το καλύτερο διατηρημένο μυστικό, το CASA SEAT Concept Lab. Αυτό είναι το μέρος όπου οι σχεδιαστές της εταιρείας θα εργαστούν πάνω στα αρχικά στάδια των νέων μοντέλων. Στο Concept Lab θα αναπτύξουν τις πιο καινοτόμες προτάσεις, εμπνευσμένες από τον ζωντανό τρόπο ζωής της Βαρκελώνης. Οι επισκέπτες της CASA SEAT θα εκπλαγούν επίσης από την καινοτόμο φυσική και ψηφιακή εμπειρία του εκθεσιακού χώρου στον πρώτο όροφο, όπου θα παρουσιαστούν τα τελευταία λανσαρίσματα SEAT και CUPRA, καθώς και οι νέες λύσεις αστικής κινητικότητας που προωθεί η εταιρεία.

Η CASA SEAT έχει τα μεγαλύτερα καμπύλα παράθυρα στην Ισπανία που προορίζονται να γίνουν το οπτικό είδωλο της Βαρκελώνης. Συνολικά, η CASA SEAT είναι μία σύγχρονη ερμηνεία των χαρακτηριστικών κτιρίων της συνοικίας Eixample της Βαρκελώνης. Ένα κτίριο που τιμά την ιστορία της αστικοποίησης της Βαρκελώνης με προβολή της στο μέλλον.

 

casa Seat_05

H CASA SEAT θα διαθέτει επίσης καφέ-εστιατόριο υπό τη διεύθυνση του Ametller Origen, του οποίου η κουζίνα βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή. Με αυτόν τον τρόπο, ο χώρος του εστιατορίου θα αποτελέσει ένα ακόμη αξιοθέατο, χάρη σε μια γαστρονομική πρόταση στην οποία η υγιεινή διατροφή, η βιωσιμότητα και η ποιότητα / τιμή θα είναι στο προσκήνιο. Παρομοίως, στο ισόγειο, θα υπάρχει ένας μεγάλος χώρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να συνομιλήσουν άνετα, να θαυμάσουν τα πιο πρόσφατα πρωτότυπα και concept της εταιρείας ή να γνωρίσουν και να αναπτύξουν νέα projects στην coworking area σε συνεργασία με νέες, ανερχόμενες εταιρείες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO