spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣKosmoride – Ένας άλλος κόσμος

Kosmoride – Ένας άλλος κόσμος

Kosmoride – Ένας άλλος κόσμος

Η Kosmocar ανακοινώνει την έναρξη εισαγωγής και διάθεσης στην Ελλάδα e-Bikes (ηλεκτρικών ποδηλάτων) υπό τον διακριτικό εμπορικό τίτλο Kosmoride. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε χθες, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, όπως έχει ανακηρυχθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και εορτάζεται κάθε χρόνο, η 3η Ιουνίου.

KOSMORIDE_03

Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη νέων μορφών αστικής μετακίνησης, παράλληλα με την προστασία του περιβάλλοντος.

Κορυφαίες μάρκες e-Bikes απ’ όλο τον κόσμο, θα είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές με ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και after sales, σε ένα εκτενές δίκτυο σε όλη την Ελλάδα.

Η Kosmoride παρείχε e-Bikes στη συμβολική ποδηλατοδρομία, που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και η ΚΕΔΕ στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

KOSMORIDE_04

Η Kosmocar, Επίσημος Εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda και Ducati, πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη μίας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, την εισαγωγή και διάθεση e-Bikes (ηλεκτρικών ποδηλάτων) στην ελληνική αγορά, υπό τον διακριτικό τίτλο Kosmoride. Η ανακοίνωση για την Kosmoride γίνεται ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, όπως έχει ανακηρυχθεί η 3η Ιουνίου από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

KOSMORIDE_05

Η Kosmoride παρείχε ηλεκτρικά ποδήλατα στη συμβολική ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Δεκάδες Δήμαρχοι από την Αττική και όλη την Ελλάδα, ποδηλάτισαν με e-Bikes της Kosmoride από την Πλατεία Κοτζιά μέχρι τον Εθνικό Κήπο, διασχίζοντας το κέντρο της Αθήνας. Στο πνεύμα της ημέρας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο μεγάλων ποδηλατόδρομων στην Αθήνα, στο άμεσο μέλλον.

Ευχή όλων, όπως εκφράστηκε από το Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, να αποκτήσουν οι πόλεις πιο ανθρώπινο πρόσωπο και να υπάρξει περισσότερος διαθέσιμος χώρος για τους πολίτες, οι οποίοι θα απολαμβάνουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

KOSMORIDE_06

Στο πλαίσιο της νέας δραστηριότητας στα e-Bikes, η Kosmoride θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και after sales, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Έχει ήδη συνάψει τις σχετικές συμφωνίες και θα εκπροσωπεί στα καταστήματά της, μερικές από τις κορυφαίες μάρκες e-Bikes στον κόσμο.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO