spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ3η Clean Up - Safety Day

3η Clean Up – Safety Day

Clean Up-Safety DayΗ Εκστρατεία Clean Up-Safety Days από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και την εταιρία LeasePlan Hellas σε Δήμους της Αττικής συνεχίζεται, μετά τις δύο πολύ επιτυχημένες δράσεις σε κεντρικές οδούς των Δήμων Καλλιθέας και Ελευσίνας, με την 3η Clean Up-Safety Day για το 2016.

Με σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι», η νέα Clean Up – Safety Day πραγματοποιήθηκε εκδήλωση σε συνεργασία με τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού, σε μία ακόμα περιοχή της Αττικής που παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα βανδαλισμού των πινακίδων οδικής σήμανσης. Πιο συγκεκριμένα, εθελοντές και μέλη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», εθελοντές εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas και ενεργοί δημότες της Δάφνης και του Υμηττού έδωσαν ραντεβού στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (έξοδος ΜΕΤΡΟ Δάφνη) προκειμένου να αποκαταστήσουν τις πινακίδες οδικής σήμανσης στους κεντρικούς άξονες και τις παράπλευρες οδούς της περιοχής.

Clean Up-Safety DayΟι Clean Up-Safety Days αποτελούν μια πρωτοβουλία του Ι.Ο.ΑΣ. που αγκάλιασε και στηρίζει ενεργά η LeasePlan Hellas στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων ενώ υποστηρίζεται ενεργά από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και των κατά τόπους Τμημάτων Τροχαίας.

Πρόκειται για μια σειρά πρωτότυπων και ουσιαστικών δράσεων, με σκοπό την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι βανδαλισμένες και δυσανάγνωστες πινακίδες οδικής σήμανσης, την ενεργή υποστήριξη της υπεύθυνης και ασφαλούς οδήγησης, την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων, αλλά και την αποκατάσταση του πολιτισμού και της ασφάλειας στους δρόμους και τις γειτονιές της Αττικής.
Η συμμετοχή στις δράσεις γίνεται υπό την καθοδήγηση των έμπειρων μελών του ΙΟΑΣ και την τεχνογνωσία της 3Μ και είναι ανοιχτή σε όλους τους ευαισθητοποιημένους σε θέματα οδικής ασφάλειας πολίτες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO