spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣYOKOHAMA και Chelsea FC

YOKOHAMA και Chelsea FC

YOKOHAMA και Chelsea FC

Η Yokohama, ως επίσημος συνεργάτης του Chelsea Football Club, συνεργάστηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα της Chelsea FC για να δημιουργήσει την απόλυτη διαδραστική εμπειρία, επιτρέποντας στους οπαδούς της θρυλικής ομάδας να περιηγηθούν στο χώρο προπόνησης των Μπλε και στο εμβληματικό Stamford Bridge, “παρέα” με τα αστέρια της ομάδας. Η καμπάνια «Drive For More» της Yokohama προσέφερε ακόμη και την ευκαιρία στους υποστηρικτές να μάθουν κάποια “μυστικά” από τον Frank Lampard, καθώς μπόρεσαν να έχουν ”πρόσβαση” σε όλες τις εγκαταστάσεις της Chelsea FC.

 

Yokohama-Chelsea_03

 

Για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το εγχείρημα, χρειάστηκε μια μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη με ένα κράνος που φορούσε ένα μέλος από το πλήρωμα που έκανε την κινηματογράφηση. Η ανάλαφρη κάμερα εξασφάλισε ότι οι χρήστες θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με τους παίκτες με δυναμικούς τρόπους που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν, όπως η γυμναστική μαζί με τον Christian Pulisic, το παιχνίδι πινγκ-πονγκ με τον Tammy Abraham και οι μπαλιές με τον Willian!

 

Το ταξίδι όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η τεχνολογία επέτρεψε στους οπαδούς των Μπλε να περπατήσουν στο Stamford Bridge, ενώ στην πορεία συναντούσαν μερικά από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες. Σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση, η Chelsea FC και η Yokohama προσέφεραν στους απανταχού οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας, μια αξεπέραστη εμπειρία.

 

Το βίντεο αυτό γυρίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, πριν από την πρόσφατη παύση της ποδοσφαιρικής σεζόν.

 

Απολαύσετε την εμπειρία:

 

Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά YOKOHAMA, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO